Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-12-2011 17:20

Nie oglądałem całości, a trafiłem tylko na ten moment o kapelach podwórkowych. Ale podtrzymuję zdanie, że ten program jest niepotrzebny, bo nic nie wnosi. I jeśli to jest program telewizji studenckiej, to dlaczego go prowadzi Gugała? Niech studenci go prowadzą icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
11-12-2011 20:01

Gugała przecież gra w jakiejś kapeli i pewnie dlatego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-12-2011 20:04

Może i tak icon_smile. To może za tydzień będzie inny prowadzący icon_wink.

PS. Po więcej informacji o programie zapraszali na stronę uw3d.pl/teleobiektyw, ale taka strona nie istnieje icon_confused.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-12-2011 21:28

Pan Marek Kacprzak wyjaśnił mi co i jak w sprawie wieczornych dyżurów icon_smile. W skrócie, na razie nie wiadomo, co to będzie icon_smile. W grudniu pan Marek ma dyżury wieczorne, a co będzie w styczniu, to się okaże. Jednakże, w przyszłym tygodniu i w święta pan Marek będzie znowu w "Nowym dniu" icon_smile.
bywam tu czasem
18-12-2011 13:16

Niestety, muszę to napisać. Oglądam PN, komentarze po śmierci Vaclava Havla i poziom, jaki prezentuje Katarzyna Zdanowicz przynosi wstyd tej stacji. Widać, że ona po prostu nie ma wiedzy, kompletnie nic nie wie... Czy prezenterka ma tylko wyglądać??? Pytania do gości na poziomie podstawówki, wygadywanie jakichś banalnych głupot, nic poza tym, że "wielki człowiek", "strata" itp. Tego, co mówił w pewnym momencie Jacek Trela z redakcji zagranicznej chyba w ogóle nie zrozumiała, za trudne było. Pytania do specjalisty i znawcy Czech Mariusza Szczygła o pomstę do nieba wołają.
Teraz jest Mariusz Abramowicz i od razu widać różnicę intelektualną.
Wstydź się, Polsat News, bo to nie pierwszy raz, kiedy ta pani ośmiesza siebie i Was.
wkręcam się
18-12-2011 16:56

Ja sie z tym nie zgadzam, prosze chociażby zobaczyc rozmowe Pani Kasi np po godzinie 16.. wcześniej też było ok. równoległe też słuchałem TVN 24, niczym przekaz nie odbiegał od konkurencyjnej stacji. Pani Kasi poza tym jest znakomitym politologiem. Bardzo lubię jak prowadzi rozmowy, pytania są celne, fajnie zadane. Dla mnie to świetny dziennikarz...a propo polecam za to rozmowy Pani Wioletyy Madej. To dopiero porażka. Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania.
bywam tu czasem
18-12-2011 21:19

I dlatego ja zostanę przy swoim zdaniu, z tym jednak uzupełnieniem, że panie Zdanowicz i Madej prezentują podobny poziom. Co do p. Kasi to brak wiedzy nadrabia tupetem, bo bardzo często wcina się swoim gościom w zdanie, tak jakby w ogóle ich nie słuchała i chyba tak jest, bo kompletnie nie reaguje na to, co mówią, tylko leci z listą swoich pytań. Robi też kompromitujące błędy językowe.
No i mam prośbę - nie mylmy pojęć. Politologami bywają osoby zaproszone do studia i to są w sumie samograje - lubią i chcą mówić, więc trudno tu o wpadkę. Ale rozmowy z politykami to prawdziwa porażka. Zero dociekliwości i znów zero wiedzy. I porażką było też dzisiejsze pasmo w wykonaniu tej pani - bo prezentera poznaje się też po tym, jak reaguje w niespodziewanej sytuacji. A tu pani wykazała pełne zagubienie. Pierwsze pytanie: dlaczego umarł Havel?... każde dziecko wie, że od lat borykał się z ciężką chorobą płuc. Można to było chyba jakoś inaczej sformułować. Powtórzę: wstyd.
wkręcam się
18-12-2011 22:04

Dlatego jeszcze raz podkreślę, że się nie zgadzam. Proszę sobie obejrzeć rozmowę z Dr Kostrzewą. wcześniejsze rozmowy, znzna rozmowa o bitwie warszawskiej - proszę poczytać publikowane teksty Pani Kasi, widać że ma wiedzę, dociekliwość. Zresztą znam trochę świat mediów i wiem, że dużo zalezy od wydawcy i zespołu, a Polsat niestyety nie ma się czym chwalić. Absurdem jest porównywanie ją do P. Madej icon_smile ale każdy ma swój gust. Oczywiście niech lepiej wypowiada się yyyyyyyyyyyyyyyy P. Sakowska. Czy ktoś mozę zamieścić zdjęcia Pani Kasi?
Udostępnij ten temat