Polsat News - dyskusja ogólna

wkręcam się
18-12-2011 22:05

co się dzieje z M. Kacprzakiem, dlaczego am wieczory?
bywam tu czasem
18-12-2011 22:20

To chyba jakaś pomyłka, o ile mi wiadomo (choć może się mylę) wspomniana pani nic nigdzie nie publikuje.. do tego jednak trzeba mieć wiedzę i poglądy. No ale ten świat nieraz mnie zaskoczył, więc kto wie. Jak dla mnie brak inteligencji aż razi, no ale to mnie razi, a innych może razić urodaicon_wink a nawet oślepiaćicon_wink choć dla mnie też problematyczna. Tak więc ja zdjęć nie mam, to do wielbicieli trzeba uderzyć z prośbą.
wkręcam się
18-12-2011 22:30

Jestes zenujacy. Twoj poziom flustracji jest niebywaly. Zaloze sie ze jestes z polsatu. Niekt normalny takich rzeczy nie pisze, nie podoba sie to przelacz kanal. W tvn 24 tez podawali te informacje w tvp info rowniez. Niesamowite ze wszystkie posty sa anonimowe, jakos nikt nie ma odwagi podac nazwiska. Zreszta tyczy sie to nie tylko tego tematu ale tez innych opisywanych osob.
A tak a propo ja chcialbym zobaczyc zdjecie Pani Kasi, akurat uwazam ja za jedna z lepszych prowadzacych w polsat news. Teksty tez czytalem w gazecie, na pewno byly to jej. Ironiczno -lekko feministyczne felietony. Supericon_smile podobala mi sie rozmowa z politologiem po 17. Zycze jej wszystkiego naj...
bywam tu czasem
18-12-2011 22:42

No to sobie wygugluj i się napawaj, pewnie są fotki w sieci.
Taka uroda internetu, że można pisać anonimowo co się myśli. Osoby publiczne występują pod swoimi nazwiskami, ty też się chyba nie przedstawiasz?
A moja fLustracjaicon_wink rzeczywiście rośnie, jak widzę głupiutką prezenterkę,bo moim zdaniem w stacjach informacyjnych powinni pracować ludzie, którzy mają coś w głowach. Tyle.
wkręcam się
18-12-2011 22:53

Jaka dyskusja rozgorzala. Niestety poziom jaki prezentuje rowniez i dla mnie jest zenujacy. Ty inteligencji to na pewno nabytej nie masz. Czytajac twoje posty mam wrazenie ze chcesz tylko kogos obrazic. Nawet jesli tak myslisz masz do tego prawo, ale nie music pisac o tym 55 postow, bo np. Mi Pani Kasia jako prowadzaca bardzo sie podoba, uwielbiam sluchac jej glosu, rozmow zwlaszcza. Niegdy nie zarzucilbym jej brak wiedzy, a na pewno inteligencji icon_smile
bywam tu czasem
18-12-2011 22:59

Nie chcę nikogo obrazić, tylko to dla mnie jako dla widza jest obraźliwe, kiedy prezenterka pyta "aha, czyli dla Czechów śmierć Havla to strata, tak?... Nie - powinien odpowiedzieć gość, gdyby był tak nieuprzejmy jak np. jaicon_wink - tańczą z radości na ulicach, proszę pani. To byłaby odpowiedź godna pytania. Nie piszę 55 postów, tylko odpowiadam na wasze, a owa pani powinna się cieszyć, że jej mądrość ma tylu zwolenników.
A tak swoją drogą, mogę prosić o linki do jej wspomnianych tekstów? Chętnie się zapoznam i może zmienię zdanie? icon_wink
wkręcam się
18-12-2011 23:05

Proponuje nastepnym razem posluchac dobrze, bo o ile pamitem, a ogladalm jakos po 12 to nie padlo takie pytanie, tylko stwierdzenie. Ale widocznie ktos ma problem z interpretacja. Swoj droga szkoda ze nie widziales rozmowy z opozycjonista jakos po 15 lub 16 , tez byla niezla... Ale cozicon_smile co do linkow to pewnie i tak bys nie rozumial wiec szkoda czasu szukac...icon_smile

Ja pamietam tylko jej wypowiedz w radiu na temat jednego z felietownow, i fragment - jesli tak pisze jak mowila wowczas to niezle, zachaczalo to o styl prof . srody.
bywam tu czasem
18-12-2011 23:11

Zahaczało pisze się przez H właśnie, a nie przez CH, to tak a propos twojego poziomu i tego, co ty jesteś w stanie zrozumieć.
HAK nie CHAK.
(Zahaczało o styl Środy, co to ma być w ogóle za argument?.. matko. Czyli: nie bardzo pamiętam, co mówiła, ale zahaczało o styl.. no no. Proponuję następnym razem posłuchać dobrze, może zapamiętasz i treść, nie tylko, że coś zahaczaicon_wink)
Padło dokładnie takie pytanie, niestety... No w każdym razie czekam na linki, by mieć szansę zmienić zdanie.
Udostępnij ten temat