Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
18-12-2011 23:17

Artur Kaczmarski zwolniony z 1polnew! Razem z nim pracę stracił Grzegorz Melnik - wydawca.
http://www.wirtua...news-wideo
wkręcam się
18-12-2011 23:17

Napisze raz jeszcze Zenujaco smieszny jestes omnibusieicon_smile ja nawet mam gazete z artykulem Pani Kasi, co do stylu zgodze sie z Minningiem. Styl pisania podobny do Srody, a Sroda to dla mnie kobieta inteligentna, po czesci autorytet, ale pewnie dla ciebie nie icon_smile wiedz szkoda nawet podsylac linki lepiej zajmij sie swoimi gwiazdami... Jak na widza to niezle ruszyl cie temt, normalnie jak mi sie cos nie podoba to zmieniam kanal i szukam swoich gwiazd tvicon_smile
wkręcam się
18-12-2011 23:18

A swoja droga ciekawe kto dla ciebie jest gwiazda tvicon_smile oj przepraszam rzetelnym, pelnym wiedzy prezenterem ?
bywam tu czasem
18-12-2011 23:21

Tym się różnimy (między innymi oczywiście), że nie bardzo w ogóle pojmuję, jak można wpaść na pomysł porównania obu tych pań. Kobiety, która jest etykiem, filozofem, ma tytuł profesorski, a - co najważniejsze - ogromną wiedzę oraz pani prezenterki, która robi proste błędy językowe i nie jest w stanie zadać mądrego pytania.
Aha, mamy też pewne podobieństwa - ja też w którymś jednak momencie zmieniłem kanał. Elokwencja pani Z. mnie do tego zmusiła.
wkręcam się
18-12-2011 23:24

Dobrze ze nie masz linkow jak widac i tak bys nie pojal... Mowimy o stylu...ale to za trudne, super ze zmieniles kanal, zmien jeszcze forum, zdanie juz twoje znamy i tyle. Delektuj sie innymi prezenterami....icon_smile
bywam tu czasem
18-12-2011 23:26

Gromadka rycerzy-zakutych łbówicon_wink
wkręcam się
18-12-2011 23:27

Flustrat z polsatuicon_smile
bywam tu czasem
18-12-2011 23:40

no oczywiście, Sherlocku.. przecież to oczywiste: piszę krytycznie o pani Zdanowicz, więc jestem z Polsatu.
Owacje!!!
Udostępnij ten temat