Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
bardzo ważna osoba
18-12-2011 23:40

Jak się nie uspokoicie to polecą BANY
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-12-2011 00:36

Widzę, że niektórzy się rozkręcili icon_wink. Aż za bardzo. A co do pytania o pana Marka, to już to pisałem, ale powtórzę, że pan Marek w tym tygodniu i w święta będzie znowu w "Nowym dniu". Nie wiadomo jeszcze, czy w styczniu pan Marek też będzie miał dodatkowo dyżury wieczorne.
Awatar
stały bywalec
19-12-2011 11:47

Pana A. Kaczmarskiego nie ma , dobrym rozwiązaniem było by pojawienie się na stałe w informacjach wieczornych Piotra Witwickiego i Ewy Gajewskiej icon_surprised
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-12-2011 15:28

Nie wiem, po co zwalniano pana Artura, bo przez to zrobił się ostry bałagan. Kiedyś każdy miał swoje pasmo i było czytelnie, a teraz jest takie rozmieszanie prezenterów, że szkoda pisać.
rozkręcam się
19-12-2011 16:28

Mi się to bardzo podoba przynajmniej jest urozmaicenie.Władze Polsat News podjęły bardzo dobą decyzje zwalniając Artura Kaczmarskiego od samego początku nie nadawał się na prezentera był to najgorszy prezenter Polsat News.
Awatar
stały bywalec
19-12-2011 20:47

Polsat zwolnił znanego dziennikarza. Telefonicznie

http://www.fakt.p...l#miniPoll
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-12-2011 19:33

Świąteczna oferta Polsat News jest w tym roku taka trochę dziwna icon_wink. Dużo archwaliów. "Informacje" są często krótsze niż zwykle, a wolny czas zajmują jakieś nagrania z archiwum, typu stary odcinek "Copernicusa". W czasie świąt nie ma też "To był dzień na świecie". Wczoraj zamiast niego pokazano "Raport specjalny" o polskich żołnierzach w Afganistanie.

Na dodatek Polsat News wygrzebał z archiwum program z 2008 roku prowadzony przez pana Doleckiego, w którym rozmawiano z góralami, śpiewali bracia Golec itp. A dzisiaj zdziwiło mnie, że Polsat News powtórzył zeszłoroczny wywiad z prawosławnym biskupem. Według mnie była to powtórka z zeszłego roku, bo była ta sama sceneria, ten sam prowadzący - Chrabota itp. icon_wink.
Awatar
bywam tu czasem
25-12-2011 21:08

Właśnie, "Informacje Dnia" trwają teraz 5 minut icon_confused
Udostępnij ten temat