Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-01-2012 07:15

W "Nowym dniu" pan Abramowicz powiedział, że jest to stały cykl i dziś będzie w nim Magdalena Zawadzka. Czyli to już musi istnieć od dłuższego czasu.
jestem zawsze
07-01-2012 11:53

Nie jestem pewien kiedy, ale ja to widziałem wcześniej. Może tydzień temu. Obecny był dyrektor jakiegoś teatru, który odpowiadając na pytania sporo czytał z kartek. Dyrektor, ale nie do końca wiedział, co dzieje się w jego teatrze. icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-01-2012 21:14

Więc tak, program ma bardzo ładną czołówkę i tyle można o nim powiedzieć icon_wink. Reszta to po prostu rozmowa z gośćmi. Prowadzi go gospodarz "Nowego dnia". Zresztą, jest to część tego pasma, bo tak to przedstawiał pan Abramowicz. Ten cykl musi być już długo na antenie, bo pan Abramowicz w "Nowym dniu" i na początku "Kultury online" mówił, że to stały cykl, jak zwykle w sobotę itp. Program sponsorują Przewozy regionalne icon_wink. Trwa około 15 minut.
Awatar
ekipa moderatorska
08-01-2012 18:38

Tomasz Lejman założył profil na facebooku. Pisze tam wiele ciekawych informacji z Niemiec. Oprócz tego ostatnio częściej udziela się na twitterze.
http://www.facebook.com/polsatnewsberlin
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-01-2012 10:57

Dziś Polsat News przeszedł sam siebie. Nie wiem kim trzeba być, żeby puścić na antenę materiał z kilku chwil po próbie samobójczej prokuratora płka Mikołaja Przybyła, który leży we krwi nie dając znaku życia. Zero myślenia, zero jakiegokolwiek dobrego smaku. Naprawdę nie wiem jeszcze jak to nazwać. Mam nadzieję, że Polsat News dostanie za to nieźle po d***, ponieważ zniżył się do naprawdę poziomu mułu, dna, wodorostów i najgorszego ścierwa.
jestem zawsze
09-01-2012 11:13

TVN24 też nie jest lepszy sensacja na pierwszym miejscu i nie potępiałbym tak ostro Polsat News?
Awatar
stały bywalec
13-01-2012 20:59

Muszę zapytać , ale ostatnio nie widziałem Violetty Madej (po raz ostatni w tamtym roku) .
Co prawda w ostatnim czasie rzadko oglądam "Nowy Dzień" więc jeżeli , pojawiała by się tylko w tym pasmie, to mógłbym przegapić jej obecność .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-01-2012 07:53

Była kilka dni temu, jest też dzisiaj w "Nowym dniu" icon_smile.
Udostępnij ten temat