Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-01-2012 15:07

Czyżby gość nie przyszedł i awaryjnie wstawili panią Agnieszkę icon_wink? Nie wiedziałem tego i żałuję, bo musiało to ciekawie wyglądać icon_smile.
Awatar
stały bywalec
25-01-2012 17:35

Viking napisał(a):

Kilka dni temu w studiu Polsatu News miała miejsce niecodzienna/ciekawa sytuacja. Prowadzącą rozmowę była Ewa Gajewska (co mnie cieszy, gdyż nie musiała robić za reporterkę i marznąć icon_wink), natomiast gościem była Agnieszka Gozdyra. Panie dyskutowały o wydarzeniach, które miały być szerzej poruszone w programie To był dzień.

Tak , tak ostatnio też się z tym spotkałem , tylko gościem była Beata Grabarczyk , a informacje prowadziła właśnie Ewa Gajewska , bodajże chyba to było w sobotę ?

Ja też się ciesze z większej ilości Ewy Gajewskiej na antenie , mogła by zostać główna prowadząca wieczorne pasmo informacji .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-01-2012 13:48

Klaudiusz Slezak z Polsat News z tajemniczą historią icon_wink: http://wiadomosci...rzylo.html. Tak w sumie, to nie wiem po co pan Klaudiusz poleciał z tym do "Gazety Wyborczej".
Awatar
ekipa moderatorska
26-01-2012 14:01

Bardzo fajna historia. Poszedł do gazety.pl bo 1polnew nie ma strony internetowej. To jest news typowo internetowy. Przecież nie będzie mówił o znajomych z TVN i facebooka w telewizji.
Awatar
stały bywalec
26-01-2012 20:26

Tak ostatnio oglądam pogodę i już od pewnego czasu widzę , prognozę dla europejskich kurortów zimowych .

Pamiętam , że w 2010 roku pokazywali także pogodę dla letnich kurortów Europy .
Jednak już w 2011 roku , o tym zapomnieli

Podoba mi się ta bardziej rozbudowana i tematyczna pogoda Polsatu .
Pogoda to może nic aż tak ważnego w 1polnew , ale ucieszyło by mnie gdyby była bardziej rozbudowana .

Jeszcze jedno , przydała by się jakaś nowa twarz w pogodzie Polastu News .
No i ta reklama Marka Horczyczaka , widzieliście ? Miałem z niej niezły ubaw .
Awatar
stały bywalec
29-01-2012 11:51

Wczoraj " Oblicza Świata" już bez żadnej awarii , i to całe szczęście bo program prowadziła Joanna Dressler , co za radość dla mych oczu . icon_smile

I takie pytanie z innej beczki dotyczące , tej pani ( Joanny Dressler ) jakieś informacje na jej temat ma ktoś (?) , bo poza facebookowym profilem , i zdjęciem ze Svalbardu to tyle .
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-02-2012 22:32

ciekawe czy wróci i jeżeli wróci to kiedy program niedzielny Polsat News - Narożnik Newsweeka. Ten program był naprawdę mocną stroną Polsatu a od ponad miesiąca nie jest emitowany na antenie. Wiecie coś na ten temat?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
03-02-2012 19:31

Propozycje zmian w "Wydarzenia" oraz w Polsat News :
1.Nie zmieniać studia ( a już na pewno nie na wirtualne ),
2.Zmienić oprawę graficzną ekranu Polsat News ,
3.Wprowadzić więcej dynamizmu do "Wydarzenia" i Polsat News - przy czym nie należy tworzyć kopii tabloidowego TVN
4.Stworzyć program publicystyczny, który prowadzony byłby przez jednego z dziennikarzy z poza stacji np. pana Ĺťakowskiego lub dziennikarza radiowego, który ( program ) byłby nadawany codziennie lub chociaż 2 razy w tygodniu.
5.Stworzyć program w którym widzowie mogliby się wypowiadać telefonicznie ( NIE KOPIA SZKŁA KONTAKTOWEGO - raczej kopia programu siostrzanej Superstacja "Bez ograniczeń"
6.Nowa czołówka "Wydarzenia"
7.Przywrócić program "Narożnik Newsweeka" ,
8.Program pana Gugały - sobotni przenieść na wcześniejszą godzinę.
Udostępnij ten temat