Polsat News - dyskusja ogólna

piszę coraz więcej
15-02-2012 15:33

Ja tak z innej beczki zapytam. Czy wie ktoś coś na temat serwisu internetowego 1polnew ?? Program działa już jakiś czas a nie ma swojej strony internetowej. Nie wierzę by 1cpn1 nie miał na taki cel kasiorki. Szczerze mówiąc to przydatne by to było nie tylko dla widzów bo i dla samych wydawców też. Czy nie myślicie tak samo jak ja? icon_cool
jestem zawsze
15-02-2012 16:28

Zgadzam się zupełnie, ale widać nie ma woli w gremiach decyzyjnych.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-02-2012 17:15

Kasa pewnie to najmniejszy pikuś, bo serwis na pewno przygotowałoby Redefine. Pewnie kwestią jest tu ogólna koncepcja serwisu - czy ma to być wyłącznie "wizytówka", czy może konkurencja dla TVN24.pl i TVP.Info. A tu już kasa byłaby potrzebna, bo same z siebie wiadomości w serwisie by się nie znalazły.
Awatar
stały bywalec
16-02-2012 17:12

Może mi ktoś wytłumaczyć wygląd pani Violetty Madej (czyt. włosy) , widując ją ostatnimi razy , miała dziwna fryzurę byłem pewny , że to ścięte włosy ! Gdy dziś oglądałem informacje o 15:00 , włosy tej pani były w stanie takim jak zawsze . Nie wiem co to było , czy to specjalna fryzura czy jej włosy były jakoś upięte . W każdym bądź razie zaskoczyło mnie to i ucieszyło , bo gdy przypomina mi się tamta fryzura to była katastrofa i jakoś chęć oglądania pani Violetty bardzo spadła . icon_question
Awatar
ekipa moderatorska
16-02-2012 18:39

Peter Parker napisał(a):

Kasa pewnie to najmniejszy pikuś, bo serwis na pewno przygotowałoby Redefine. Pewnie kwestią jest tu ogólna koncepcja serwisu - czy ma to być wyłącznie "wizytówka", czy może konkurencja dla TVN24.pl i TVP.Info. A tu już kasa byłaby potrzebna, bo same z siebie wiadomości w serwisie by się nie znalazły.

Zrobienie prawdziwie newsowej strony to koszty idący w miliony na samo uruchomienie. A robienie samej strony wizytówki jest bez sensu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-02-2012 18:51

Sobek19925 napisał(a):

Może mi ktoś wytłumaczyć wygląd pani Violetty Madej (czyt. włosy) , widując ją ostatnimi razy , miała dziwna fryzurę byłem pewny , że to ścięte włosy ! Gdy dziś oglądałem informacje o 15:00 , włosy tej pani były w stanie takim jak zawsze . Nie wiem co to było , czy to specjalna fryzura czy jej włosy były jakoś upięte . W każdym bądź razie zaskoczyło mnie to i ucieszyło , bo gdy przypomina mi się tamta fryzura to była katastrofa i jakoś chęć oglądania pani Violetty bardzo spadła . icon_question

Rzeczywiście, wyglądało to początkowo jak nowa fryzura, ale to widocznie jest po prostu zasługa dobrego fryzjera, który potrafi zmienić fryzurę bez cięcia icon_smile.
jestem zawsze
17-02-2012 11:21

Dyskusja na temat dymisji prezydenta w Polsat News bardzo ciekawa.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-02-2012 19:30

Od pewnego czasu Polsat News pokazuje Kalendarium na dziś i na jutro icon_smile. Na dziś rano, a na jutro wieczorem i w nocy. Na planszy pojawiają się ważne wydarzenia z przeszłości (litery, bez żadnych obrazków). W tle leci muzyczka, ale nie standardowa PN, tylko jakaś inna.
Udostępnij ten temat