e tam napisał(a):
TVN HD
napisałeś " TVN24 poradziło sobie z tym. Ba, nawet dotarli do oryginału, który można zobaczyć na ich stronie."
przeczytaj podpis pod zdjęciem.
Jest napisane fot. PiS,
Po prostu nie spojrzałeś na źródło zdjęcia na TVN24.pl. To szczegół ale dość ważny w ocenie sytuacji.
to mi rewelacja dotrzeć do oryginału który po informacji pani Lubeckiej po jakimś czasie ujawniło PiS.
Wiesz, zdaje się, że i Ty nie zwróciłeś uwagi na pewien fakt i go nie sprawdziłeś. Fotografia jest podpisana w ten sposób, gdyż na obrazku jest widoczna treść listu Prezesa tejże partii.
PiS nie opublikowało oryginału listu, tylko jego treść. Na stronie tvn24.pl można pobrać oryginał z podpisem Jarosława Kaczyńskiego. Na stronie tvp.info widoczny jest tylko początek listu. Nie można zobaczyć całości. Więc TVN24 obiektywnie pisząc jednak też się spisał docierając do oryginału, a nie jego treści, która i tak była znana. Nie wiem czy p. Lubecka dotarła do treści czy oryginału. Wiem, że serwis natemat.pl który pisze o jej zasługach zamieścił tylko treść, więc trudno mi to ocenić. I żeby nie było, ale i ja nie jestem bezkrytyczny w stosunku do wytworów TVN. Nie neguję sukcesu redaktor Lubeckiej. Tylko jedna stacja może jako pierwsza podać pewną informację, no chyba, że w kilku stacjach jednocześnie zaczynają mówić o tym samym. Osobiście sądzę, że zespół TVN24 lepiej się spisuje w dni powszednie, bo w weekendy często spóźniają się z takimi informacjami. I żeby nie było, ja nie chce wam narzucać zdanie i za bardzo nie chcę w tym miejscu dyskutować na temat zdobycia informacji przez TVN24, gdyż moim zdaniem wielu z was odbierze to jako kłótnie i niektórzy niestety nie potrafią czasem spojrzeć obiektywnie na daną sprawę.