Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2012 00:25

Spokojnie jutro sie za to pochwala zdjęciami z Newscoptera icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
04-03-2012 00:29

Patrzac na wszystkie wypowiedzi popieram poprzedników TVN 24 wypadł zdecydowanie lepiej. I jeszcze te reklamy bardzo mnie zniesmaczyły.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2012 00:29

Marudzicie jak nie wiem. Non stop bez reklam od 22:00 do 00:00 było wydanie specjalne. Bardzo rzeczowe, dużo łączeń telefonicznych. Na miejscu był też Przemysław Białkowski. Wiadomo, że TVN24 zawsze wypadnie bardziej efektownie, bo ma większy budżet. A reklamy były po zakończeniu programu.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2012 11:10

Polsat News wypadł bezapelacyjnie słabo, reporteży Polsatu po prostu słabiej działają i jest ich mniej niż u konkurencji do tego dochodzi budżet, POLSAT jak sama nazwa wskazuje NEWS powinien być zdecydowanie szybciej na miejscu niż nawet TVN24, WSTYD WSTYD I JESZCZE RAZ WSYTD
MN badźmy obiektywni, wiesz że sam lubię oglądać POLSAT NEWS często ich chwalę ale niestety wczoraj była wielka kompromitacja. POLSAT NEWS nie przerwał nawet programu "To był dzień na świecie" a katastrofa powinna zdecydowanie zmienć układ ramówki. Mam taki apel BĄDĹšMY OBIEKTYWNI !!!
bywam tu czasem
04-03-2012 11:40

Tempo reagowania to jedno, ale stękania prowadzącej wczoraj wieczorem p. Wrześniewskiej nie dało się słuchać. Czy mi się zdaje, czy ta pani od dawna jest w zawodzie dziennikarza, a słaba że wstyd!
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2012 11:48

JEST NEWSCOPTER POLSAT NEWS chociaż to przy czym TVN24 też się pojawiło ale jakość obrazu i przekazu lepsza zdecydowanie na kożyść POLSAT NEWS chociaż to.
wkręcam się
04-03-2012 11:48

gargamel napisał(a):

Tempo reagowania to jedno, ale stękania prowadzącej wczoraj wieczorem p. Wrześniewskiej nie dało się słuchać.

Nie zgodzę się pani redaktor dawała z siebie wszystko by "jakoś" to wyglądało, ale muszę przyznać, że TVN24 i TVP Info wypadły lepiej, ale już widzę, że dziś PN staje na wysokości zadania, jest wreszcie relacja z NEWScopteraicon_smile
Edytowane przez AgataPiskorska dnia 04-03-2012 11:54
Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2012 11:49

@Gargamel inaczej sie prowadzi program jak ma się wszystko napisane na prompterze a inaczej jak napływają Ci cały czas nowe dane a zespół redaktorski jest już w okrojonym stanie.
Udostępnij ten temat