Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
stały bywalec
04-03-2012 12:13

e tam napisał(a):

JEST NEWSCOPTER POLSAT NEWS chociaż to przy czym TVN24 też się pojawiło ale jakość obrazu i przekazu lepsza zdecydowanie na kożyść POLSAT NEWS chociaż to.
Jeżeli chcecie dalej toczyć obiektywną dyskusję, to wiedzcie, że Błękitny24 również tam lata i z dnia wolnego ściągnęli jedną z lepszych dziennikarek.
jestem zawsze
04-03-2012 12:15

Całkowita kompromitacja Polsat News nawet nie zmienili grafiki w tle jak ma tvn 24 tu chyba nie trzeba budżetu by zmienić grafikę po prostu wstyd a bardzo lubię Polsat News niestety Polsat News znowu nie stanął na wysokości zadania.
Dodatkowo Polsat News kompromituje brak strony internetowej w tym wypadku to już jest całkowita klapa tej stacji i hańba dla gremiów decyzyjnych.
To już nawet TVP Info lepiej wypada.
Edytowane przez azek84 dnia 04-03-2012 12:38
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2012 12:23

to że nie ma specjalnej grfiki to wg mnie mało ważne 1polnew nie musi papugować we wszystkim TVN24 co nie znaczy że1polnew działa dobrze.
jestem zawsze
04-03-2012 12:39

Chyba zgodzisz się, że w wyniku takiej katastrofy mogliby zastosować specjalną grafikę!
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2012 12:47

mogliby ale nie muszą to zależy od widza ty chciałbyś widzieć taką grafikę a ja nie aż tak wymagająy nie jestem niech w pierwszej kolejności poprawią skuteczność, szybkoś reagowania potem można wymagać od nich specjalnej grafiki to byłby za wysoki poziom jak na 1polnew
Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2012 12:49

TVN HD napisał(a):

[ Jeżeli chcecie dalej toczyć obiektywną dyskusję, to wiedzcie, że Błękitny24 również tam lata i z dnia wolnego ściągnęli jedną z lepszych dziennikarek.

Ten caly Błekitny24 przy Newscopterze to taka zabawka dla dzieci...

Ty wzywasz do obiektywizmu??
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2012 12:55

no właśnie pokazali 5 minut obrazu z błękitnego i po relacji TVN HD byś się nie ośmieszał. Jarek 100% racji. Jeżeli chodzi o newscopter to w tym Polsat bezapelacyjnie przewyższa TVN. Taka jest prawda. a pisząc o newscopterze wspomniałem o TVN24 miałem na myśli błękitnego więc czemu zarzucasz mi (TVN HD) brak obiektywizmu ?
akurat ja jestem pośród wszystkich chyba najbardziej obiektywny ( nie to żebym się chwalił icon_wink )
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2012 13:12

Niestety przy tej katastrofie Polsat News dał ciała po całości. Włączam po północy i co widzę? Jakiś program dla niesłyszących, nie wiadomo nawet o czym. Pewnie jest tylko dlatego, bo musi (KRRiT każe). TVP Info i TVN24 przez całą noc relacjonowały co się dzieje w gminie Szczekociny, natomiast Polsat News wolał iść spać. Jeśli nie mają na takie rzeczy budżetu i ludzi, to po co w ogóle taki kanał? Jak mnie nie stać na paliwo, to nie kupuję samochodu, proste.

Polsat News ma już u mnie drugiego ogromnego minusa w tym roku - pierwszy, kiedy pokazywał zdjęcia płka Przybyła zaraz po strzale, drugi dziś.
Udostępnij ten temat