e tam napisał(a):
no właśnie pokazali 5 minut obrazu z błękitnego i po relacji TVN HD byś się nie ośmieszał. Jarek 100% racji. Jeżeli chodzi o newscopter to w tym Polsat bezapelacyjnie przewyższa TVN. Taka jest prawda. a pisząc o newscopterze wspomniałem o TVN24 miałem na myśli błękitnego więc czemu zarzucasz mi (TVN HD) brak obiektywizmu ?
akurat ja jestem pośród wszystkich chyba najbardziej obiektywny ( nie to żebym się chwalił
)
1. Nie zarzucam Ci braku obiektywizmu, tylko stwierdziłem, aby wprost.napisać o Błękitnym i cytowałem przy okazji Twój post o Newscopterze.no właśnie pokazali 5 minut obrazu z błękitnego i po relacji TVN HD byś się nie ośmieszał. Jarek 100% racji. Jeżeli chodzi o newscopter to w tym Polsat bezapelacyjnie przewyższa TVN. Taka jest prawda. a pisząc o newscopterze wspomniałem o TVN24 miałem na myśli błękitnego więc czemu zarzucasz mi (TVN HD) brak obiektywizmu ?
akurat ja jestem pośród wszystkich chyba najbardziej obiektywny ( nie to żebym się chwalił
)2. Nie widzę potrzeby by teraz TVN24 non stop pokazywało widok z helikoptera. Raz na jakiś czas wystarczy. Inne rzeczy z innych perspektyw też warto pokazywac.

zmienił temat na wybory w Rosji powiem szczerze że tutaj należy Polsat pochwalić katastrofa kolejowa jest sprawą ardzo ważną jeżeli nie najważniejszą ale oprócz tego zdarzenia na świecie dzieją się także ważne wydarzenia brawo za to że zajmujecie się innymi tematami nie tak jak konkurencja to na plus