e tam napisał(a):
no właśnie pokazali 5 minut obrazu z błękitnego i po relacji TVN HD byś się nie ośmieszał. Jarek 100% racji. Jeżeli chodzi o newscopter to w tym Polsat bezapelacyjnie przewyższa TVN. Taka jest prawda. a pisząc o newscopterze wspomniałem o TVN24 miałem na myśli błękitnego więc czemu zarzucasz mi (TVN HD) brak obiektywizmu ?
akurat ja jestem pośród wszystkich chyba najbardziej obiektywny ( nie to żebym się chwalił
)
1. Nie zarzucam Ci braku obiektywizmu, tylko stwierdziłem, aby wprost.napisać o Błękitnym i cytowałem przy okazji Twój post o Newscopterze.no właśnie pokazali 5 minut obrazu z błękitnego i po relacji TVN HD byś się nie ośmieszał. Jarek 100% racji. Jeżeli chodzi o newscopter to w tym Polsat bezapelacyjnie przewyższa TVN. Taka jest prawda. a pisząc o newscopterze wspomniałem o TVN24 miałem na myśli błękitnego więc czemu zarzucasz mi (TVN HD) brak obiektywizmu ?
akurat ja jestem pośród wszystkich chyba najbardziej obiektywny ( nie to żebym się chwalił

2. Nie widzę potrzeby by teraz TVN24 non stop pokazywało widok z helikoptera. Raz na jakiś czas wystarczy. Inne rzeczy z innych perspektyw też warto pokazywac.