Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
stały bywalec
04-03-2012 13:28

e tam napisał(a):

no właśnie pokazali 5 minut obrazu z błękitnego i po relacji TVN HD byś się nie ośmieszał. Jarek 100% racji. Jeżeli chodzi o newscopter to w tym Polsat bezapelacyjnie przewyższa TVN. Taka jest prawda. a pisząc o newscopterze wspomniałem o TVN24 miałem na myśli błękitnego więc czemu zarzucasz mi (TVN HD) brak obiektywizmu ?
akurat ja jestem pośród wszystkich chyba najbardziej obiektywny ( nie to żebym się chwalił icon_wink )
1. Nie zarzucam Ci braku obiektywizmu, tylko stwierdziłem, aby wprost.napisać o Błękitnym i cytowałem przy okazji Twój post o Newscopterze.
2. Nie widzę potrzeby by teraz TVN24 non stop pokazywało widok z helikoptera. Raz na jakiś czas wystarczy. Inne rzeczy z innych perspektyw też warto pokazywac.
bywam tu czasem
04-03-2012 13:39

A ja twierdzę, że przy innych wypada słabo, choć ma większe doświadczenie, bo w polsacie jest od dawna. Kompletnie nie dawała rady.

Jarek napisał(a):

@Gargamel inaczej sie prowadzi program jak ma się wszystko napisane na prompterze a inaczej jak napływają Ci cały czas nowe dane a zespół redaktorski jest już w okrojonym stanie.
bywam tu czasem
04-03-2012 13:48

No właśnie po tym m.in. można poznać klasę prezentera - jak sobie radzi, jak nie ma gotowego tekstu na prompterze. Nie sztuka czytać z promptera. No ale to moje zdanie.

Jarek napisał(a):

@Gargamel inaczej sie prowadzi program jak ma się wszystko napisane na prompterze a inaczej jak napływają Ci cały czas nowe dane a zespół redaktorski jest już w okrojonym stanie.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2012 13:55

a teraz pochwała
1polnew zmienił temat na wybory w Rosji powiem szczerze że tutaj należy Polsat pochwalić katastrofa kolejowa jest sprawą ardzo ważną jeżeli nie najważniejszą ale oprócz tego zdarzenia na świecie dzieją się także ważne wydarzenia brawo za to że zajmujecie się innymi tematami nie tak jak konkurencja to na plus
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2012 15:05

W nocy rzeczywiście wydawca czy kto tam był, rozłożył sprawę po całości, ale proszę nie czepiać się pani Wrześniewskiej, bo robiła, co mogła. Natomiast od 06:00 rano PN już otrzeźwiał i były już wozy transmisyjne, później Newscopter itp. Problem chyba polegał na tym, że pan Białkowski udał się na miejsce... bez wozu transmisyjnego. Był tam w miarę szybko, ale co po tym, skoro nie było wozu. Rano już był wóz, ale chyba z Krakowa, bo relację zdawała Agnieszka Molęda. Jednym słowem, według mnie zawalił oddział katowicki PN.
Awatar
bardzo ważna osoba
04-03-2012 15:10

MN jak tak to glowy polecą...
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-03-2012 15:13

Powinny, bo po co tam ktoś jechał bez wozu transmisyjnego? Skoro w Katowicach nie ma wozu, w co wątpię, bo pewnie jest, to trzeba było uruchomić wóz z Łodzi czy Krakowa właśnie. Tak jak Opium pisał wczoraj, ekipa katowicka przyjechała sobie na miejsce tym zwykłym Seatem, czyli wzięli tylko mikrofon i kamerę, ale co z tego.
jestem zawsze
04-03-2012 15:19

Nawet nie zmienili zegara z Nowego dnia na pasmo To jest Dzień jeśli dalej ma być taka fuszerka to niech zlikwidują Polsat News i będzie spokój z takim nie profesjonalizmem.
Udostępnij ten temat