Dzisjaj po raz kolejny Polsat News zawiódł mnie. Kiedyś zwracałem na to uwagę. Chodzi o Wydarzenia i ich transmisję na kanale Polsat News. Dziś miała miejsce konferencja premiera D.Tuska - bardzo ważna konferencja. Polsat News przerwał ją w bardzo ważnym momencie by nadać Wydarzenia, transmitowane jednocześnie na głównej antenie Polsatu. Trochę to nie poważne. Chcąc obejrzeć całą konferencję prasową przełącyłem na TVN24, chociaż osobiście wolałbym śledzić Polsat News. Ĺťałosna jest postawa kierownictwa Polsatu, czy to takie trudne rozdzielić Wydarzenia i pokazywać je na głównej antenie. Nie mam już na myśli aby Polsat robił tak zawsze ale przynajmniej w ważnych i niespodziewanych, nie planowanych w ramówce sytuacjach. Nie jesteście początkującą stacją, Polsat News ma już 4 lata, więc takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Każdy widz ma główny Polsat więc jezeli by chciał obejrzeć Wydarzenia mógłby spokojnie wcisnąć odpowiednią cyfrę na pilocie i oglądać, ja natomiast chciałbym mieć możliwość obejrzenia konferencji premiera polskiego rządu w całości nie koniecznie na antenie TVN24 lub TVPinfo, wspomnę że o ile większość posiadaczy telewizorów ma kanał TVPinfo i Polsat News o tyle nie wszyscy mogą oglądać konkurencyjny kanał TVNu.