Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-04-2012 19:41

Pither216, zapomniałem, racja!!!
po korekcie
19:30 Państwo w Państwie ( bez zmian )
20:30 To był dzień ( program godzinny - przedłużony )
21:30 To był dzień na świecie ( bez zmian )
22:00 Informacje dnia ( przeniesione z godziny 21:00 )
22:15 Sportowe Podsumowanie Dnia
22:30 Pogoda ( przeniesione z godziny 21:25 )
22:35 Teleobiektyw ( przeniesiony z 23:15 )
23:35 Magazyn Polska ( przeniesiony z 22:20 )
0:00 Pasmo powtórkowe

icon_wink
Awatar
stały bywalec
15-04-2012 20:52

Jeśli w niedzielę to Sportowe Podumowanie Tygodnia , he he lol2
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-04-2012 16:03

Dzisjaj po raz kolejny Polsat News zawiódł mnie. Kiedyś zwracałem na to uwagę. Chodzi o Wydarzenia i ich transmisję na kanale Polsat News. Dziś miała miejsce konferencja premiera D.Tuska - bardzo ważna konferencja. Polsat News przerwał ją w bardzo ważnym momencie by nadać Wydarzenia, transmitowane jednocześnie na głównej antenie Polsatu. Trochę to nie poważne. Chcąc obejrzeć całą konferencję prasową przełącyłem na TVN24, chociaż osobiście wolałbym śledzić Polsat News. Ĺťałosna jest postawa kierownictwa Polsatu, czy to takie trudne rozdzielić Wydarzenia i pokazywać je na głównej antenie. Nie mam już na myśli aby Polsat robił tak zawsze ale przynajmniej w ważnych i niespodziewanych, nie planowanych w ramówce sytuacjach. Nie jesteście początkującą stacją, Polsat News ma już 4 lata, więc takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Każdy widz ma główny Polsat więc jezeli by chciał obejrzeć Wydarzenia mógłby spokojnie wcisnąć odpowiednią cyfrę na pilocie i oglądać, ja natomiast chciałbym mieć możliwość obejrzenia konferencji premiera polskiego rządu w całości nie koniecznie na antenie TVN24 lub TVPinfo, wspomnę że o ile większość posiadaczy telewizorów ma kanał TVPinfo i Polsat News o tyle nie wszyscy mogą oglądać konkurencyjny kanał TVNu.
Awatar
ważna osoba
20-04-2012 18:48

Przypominam, że Polsat News nadawany jest tylko z jednego studia? Więc nie wiem jak mieliby to zrobić, chyba że studio wirtualne.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-04-2012 19:03

a co to za problem jest przeciez tv biznes ???? zrobić podobnie jak tvn tez o 19 przenoszą sie do studia tvn cnbc na serwisy
fakty tvn tez nadają program ze studia tvn24 analogiczna sytuacja
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-04-2012 16:42

Dzisiaj Polsat News mnie lekko zadziwił, bo zamiast konferencji na temat gen. Papały transmitował przywitanie premiera Chin w Polsce. Oczywiście, TVN24 i TVP Info relacjonowały konferencję na temat Papały.

Polsat News fragment tej konferencji, która była o 15:00, pokazał dopiero po 15:30, a całość była retransmitowana po 16:30.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-04-2012 09:54

Coraz bardziej ciekawi mnie co to będzie za program który ma prowadzić pan J.Gugała. Fajnie by było gdyby nazywał się np. "Wydarzenia Dnia" i był podsumowaniem wydarzeń całego dnia. Jeszcze bardziej ciekawi mnie kiedy ten program miałbybyć nadawany. Miejmy nadzieję że Polsat ujawni niebawem więcej szczegółów.

Według presserwis
Nowy magazyn informacyjno-publicystyczny podsumowujący dzień ma trafić do ramówki kanału Polsat News w wakacje. Będzie nadawany w dni powszednie wieczorem. Gugała zaznacza, że nie zastąpi programu "To był dzień".
Edytowane przez Posterunkowy dnia 26-04-2012 10:52
Awatar
ekipa moderatorska
26-04-2012 11:06

Ramówka 1polnew kończy się za wcześnie i wiele razy było to tutaj na forum poruszane. Mam nadzieję, ze ten magazyn wydłuży ramówkę do 24.00.
program Gugały będzie o 23, albo 23,15. Zależy czy zostawią informacje o 23.
Udostępnij ten temat