Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-05-2012 21:36

W sprawie pana Grzegorza Dobieckiego, jako wysłannika do Paryża, to wrażenia bardzo pozytywne, ale Polsat jak zwykle przykręcił kurek z pieniędzmi i wykupił dla pana Dobieckiego łączenia satelitarne tylko na potrzeby "Wydarzeń" (z jakiegoś dachu z widokiem na słynną wieżę). Dla Polsat News były, jak widziałem, tylko łączenia internetowe, ale z bardzo ładnego miejsca, jakby z jakiegoś holu z widokiem na ulicę. Załączam zdjęcia z profilu "TBDnŚ" na Facebooku.
MN dodał/a następującą grafiki:
dobiecki1.jpg dobiecki2.jpg
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-05-2012 21:54

zdjęcia widziałem wcześniej właśnie na facbooku, pan Dobiecki jak taki Bond icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-05-2012 19:36

Jestem ciekawy, czy pan Kułakowski już pracuje, bo w ogóle nie widać jego relacji. Było zaprzysiężenie Putina, dzisiaj jakieś uroczystości chyba związane z Dniem Zwycięstwa, ale relacji żadnych z Moskwy od pana Kułakowskiego nie było, a niby miał pracować od 1 maja.
Awatar
ekipa moderatorska
09-05-2012 19:41

Był chyba przedwczoraj jego reportaż, ale jeszcze nie z Moskwy.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-05-2012 19:48

Aha. To szkoda, Polsat jest w takim razie niesłowny, bo miał pracować w Moskwie od 1 maja.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-05-2012 13:01

Po raz kolejny 1polnew podaje jako pierwszy ważną informacje, brawo !!!! TVN 24 i TVPinfo w tyle. Chodzi o wypowiedź ministra transportu ws. A2. dla 1polnew i RMF24. Brawo tak trzymać, coraz większa skuteczność w dotarciu do informacji.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
11-05-2012 15:55

1polnew brawo po raz kolejny !!! Widzę, że to co tu piszę, czasami trafia to szefów stacji. 15:50 Polsat - Wydarzenia 15:50, Polsat News - posiedzienie sejmu. Wreszcie do was dotarło, szkoda tylko że tak długo to trwało, no ale dotarło i to się liczy icon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smileicon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-05-2012 12:34

Czy to, że Michał Bebło prowadzi rozmowę towarzyszącą Aniołowi Pańskiemu to jest jakaś nowość? Pytam, bo rzadko oglądam, a jak już to zawsze prowadziła Milena Sławińska.
Udostępnij ten temat