Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2012 16:09

Ale my pisaliśmy wczoraj o remoncie, w shoutboxie icon_smile.

PS Załączam zdjęcia studia wirtualnego "Integracji". Według mnie, bardzo ładnie to wygląda icon_smile. Oczywiście na ekranie ładniej, te zdjęcia nie są za wysokiej jakości icon_wink.
MN dodał/a następującą grafiki:
integracja1.jpg integracja2.jpg integracja3.jpg
bywam tu czasem
19-05-2012 18:00

W ogóle mam nadzieję, że na 4 urodziny zostanie otwarty serwis internetowy PolsatNews.pl
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-05-2012 18:13

donia31 w marzeniach. Solorz oszczędza kasę.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2012 18:18

Strona już od dawna jest gotowa, jest to strona z materiałami wideo plus informacje o stacji oraz formularz kontaktowy. Może na 4 urodziny udostępnią tą stronę, ale na portal informacyjny raczej rzeczywiście nie ma co liczyć z powodów finansowych.

Z cyklu ciekawostki, to Ewa Ĺťarska robiąc dzisiaj relację z precastingu do programu "Tylko taniec. Got to dance" określała ten właśnie show nazwą "Tylko tańcz" icon_green. I to nie było chyba przejęzyczenie, bo ta nazwa padała nie tylko raz icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-05-2012 18:35

Jeżeli ma być podobna do strony superstacji to ja wysiadam z tego pociągu. Lepiej niech nie udostępniają takiego czegoś. To już lepiej poczekać na lepsze czasy.

Jeżeli chodzi o panią Ĺťarską, to rzeczywiście słyszałem jej relacje, najbardziej spodobało mi się pytanie nie potrafie dokładnie powtórzyć ale brzmiało mniej więcej tak "Co jest nagrodą w programie" skierowane do uczestnika precastingów. Bez komentarza.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-05-2012 17:12

Nowego programu Gugały nie ma w ramówce na czerwiec, ale może się to jeszcze zmieni, bo Polsat News zazwyczaj wprowadza programy bez zapowiedzi w ramówce, można powiedzieć, że z dnia na dzień icon_smile.
Awatar
ważna osoba
20-05-2012 23:29

Bardzo fajnie Integracja wygląda ze studia wirtualnego, inne programy też mogliby nadawać czyli jeśli się chce to można.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-05-2012 17:07

Peter Parker napisał(a):

Wkrótce Eurofundusze otrzymają nową oprawę stworzoną przez 3colors (studio stworzyło m.in. oprawę programu Świat i Gospodarka TVP Info).

i.imgur.com/ju5WH.jpg

Może by tak na 4. urodziny nowa oprawa? icon_smile

Miałem o tym już wcześniej napisać - tego programu od dawna nie ma już w TV Biznes i Polsat News, także albo mają go zamiar reaktywować, na co mogłaby wskazywać informacja na obrazku (nowa seria) lub to są jakieś niewykorzystane projekty.
Udostępnij ten temat