Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-05-2012 20:38

Od jakiegoś czasu na antenie Polsat News i TV Biznes emitowany jest program "Zielona Polska". Przyznam szczerze, że nigdy na niego nie natrafiłem, ale jest. Poniżej jeden z odcinków. Prowadzi Agata Młynarska. Ze strony producenta (TV EXPO) można wywnioskować, że czwarty odcinek był pod koniec kwietnia, więc jeśli jest on co tydzień, to było już koło 8 odcinków. Według programu tv, "Zielona Polska" jest emitowana w niedziele o 01:10 w Polsat News. Pora genialna, w ramówce TV Biznes w ogóle nie ma tego programu.

Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2012 16:21

Widziałem wreszczie relację pana Kułakowskiego z Moskwy. Mam jednak zastrzeżenia.

1. Dlaczego łączenie jest w formacie 4:3? Trzeba coś poprzestawiać w tych kamerkach internetowych na 16:9 icon_wink.
2. Dlaczego pan Kułakowski nie dostał takiej tapetki, jak mają w Berlinie czy Brukseli? Chodzi o tapetkę na ścianę z tymi strzałkami PN i elementami charakterystycznymi dla danego miasta.

Niestety, ale łączenie z pokoju z widokiem na jakieś lustra nie wygląda profesjonalnie. Tapetka musi zostać podesłana icon_smile.
Awatar
ważna osoba
28-05-2012 10:35

Wirtualne media podały, że w niedzielę 3 czerwca zadebiutuje nowy program "Kalkulator polityczny" poprowadzi Wojciech Maziarski, ale ma to nie być typowe podsumowanie tygodnia w przedpołudniem podobnie jak Narożnik Newsweeka, nie podano godziny dokładnie poczekamy do niedzieli i zobaczymy.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-05-2012 15:03

Jutro ma być oficjalny komunikat Polsatu w sprawie tego programu, więc się dowiemy, co i jak icon_smile.
Awatar
ważna osoba
30-05-2012 15:21

Może coś powiedzą też na temat nowego programu Jarosława Gugały?
Mam nadzieję, że powiedzą coś na temat portalu Polsat News i odświeżenia Polsat News pod względem oprawy i grafiki oraz totalnej przebudowy paska informacyjnego? Chodź to tylko moje marzenia pewnie.
Edytowane przez Newsman20 dnia 30-05-2012 15:32
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
31-05-2012 14:32

Wiadomo coś? Był już ten komunikat?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-05-2012 15:56
Awatar
ważna osoba
31-05-2012 22:07

Ciekawy, kiedy będzie jakaś informacja na temat programu Jarosława Gugały? A także czy będzie jakaś specjalna oprawa na Euro Polsat News?
Udostępnij ten temat