Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-06-2012 23:54

Pan Robert na stałe przeszedł, a raczej wrócił do TV Biznes w styczniu br., gdy wprowadzono "Sesję na żywo". Teraz nie pojawia się w Polsat News, oczywiście nie licząc "Biznes Informacji" oraz "Giełdy komentarzy" icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-06-2012 00:00

Dzięki za informację. Szkoda że wrócił do TV Biznes, o wiele fajniej było go oglądać m.in. w Nowym Dniu...
Awatar
jestem zawsze
22-06-2012 16:50

A czy strona polsatnews.pl wiadomo kiedy wystartuje.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
22-06-2012 16:52

Niestety nic na ten temat nie wiadomo icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-06-2012 10:20

Nie wiem czy to pierwsza reklama czy pojawiały się już wcześniej, ale natknąłem się na nią w tygodniku "Wprost" na stronie 39 Polsat News reklamuje swoje wieczorne pasmo. Chodzi o programy "To był dzień" "Informacje Dnia" "To był dzień na świecie". O ile reklama programu o 21:30 mnie nie dziwi, o tyle zastanawia mnie sens promowania programów o 20:00 i 21:00. Zarówno "To był dzień" jak i "Informacje Dnia" to programy z tymi samymi treściami ( w programach tych pojawiają się te same materiały wideo z Wydarzeń ). Może zamiast reklamować te programy należałoby zmienić ich koncepcje, wprowadzić świeżość a dopiero potem rozpocząć akcję promocyjną. Reklama w tygodnikach da nie wiele. Owszem widz przełączy się raz, zobaczy te same materiały Wydarzeń w programach "To był dzień" i "Informacje Dnia" i go to zniecheci. Szkoda kasy na reklamę, najpierw należy poprawić jakość programów, następnie rozpoczynać proces promowania.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
25-06-2012 13:06

Przepraszam za post pod postem ale miałem zadać pytanie i mi się zapomniało icon_wink MN wiadomo coś o nowym programie Gugały?
Awatar
ważna osoba
25-06-2012 15:47

Nic nie wiadomo by i kiedy ten program Gugały wszedł do ramówki a może nas zaskoczą?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-06-2012 16:36

W lipcowej ramówce nie ma tego programu. Zresztą, wydaje mi się, że w wakacje nie będą inwestować w ramówkę.
Udostępnij ten temat