Polsat News - dyskusja ogólna

jestem zawsze
09-07-2012 17:04

Mam wrażenie, że niektórym marzy się taka sytuacja, aby Polsat News był kalką TVN 24. Ja tam cieszę się, że Polsat News przekazuje nam informacje, a nie bombarduje w kółko jedną i tą samą informację przez kilka godzin. Na świecie dzieją się także inne rzeczy, a nie tylko powrót Polaków ze zwycięskich finałów Ligi Światowej. Oczywiście należy poświęcić temu wydarzeniu więcej uwagi, ale nie popadajmy w paranoję. icon_smile
Awatar
ważna osoba
09-07-2012 17:05

Wybacz, popatrz się jak tvn 24, który nie ma praw do transmisji relacjonuje a jak robi to polsat news, gdzie Polsat ma prawa to jest żenada i bardzo jestem rozczarowany i tu przydałby się strona internetowa. Ten temat powinien być numerem jeden do końca dnia, inne tematy mnie nie interesują nawet jak by bomba atomowa spadła na Polskę.
jestem zawsze
09-07-2012 17:07

Jeżeli nie podoba Ci się formuła Polsatu News to może warto przenieść się na oglądanie TVNu 24, w stosunku do którego tak często odnosisz się?
Awatar
ważna osoba
09-07-2012 17:15

Wiesz, chyba tak zrobię Polsat News powinni zamknąć jako stację nigdy technologicznie i merytorycznie z takim podejściem do ważnych wydarzeń tvn 24. Jest mi przykro bo od początku trzymałem za tą stację, ale dziś przelała się gorycz więcej tej nędznej stacji już oglądać nie będę bo nie ma czego, nie mają nawet własnej strony internetowej a już nie wspomnę o nędznych Informacjach, które wałkują cały czas to samo.
bywam tu czasem
09-07-2012 18:41

Newsman20 napisał(a):

Zauważyliście, że prezenterzy, którzy kończą dyżur po 23 mają dyżur już z rana od 6, ciekawe kiedy się wysypiają zaledwie mają 4-5 godzin w tym, że o 4 muszą wstać i 5 być w studiu.

Dziennikarze mieszkający na co dzień w innych miastach i dojeżdżający do Warszawy sami proszą o takie dyżury. Odbębnią jeden wieczorem, drugi rano i można się do domu zwijać
Awatar
ważna osoba
09-07-2012 19:35

Oj chyba nie przykładem jest Ewa Gajewska jest nie mal codziennie w różnych pasmach w Nowym Dniu, To jest Dzień i pasmo wieczorne i jako jeszcze reporterska.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-07-2012 19:36

Ale Ewa Gajewska mieszka bodajże w Warszawie icon_smile, więc dla niej to nie problem icon_smile.
Awatar
ważna osoba
09-07-2012 20:55

MN nie wierz może coś na temat programu Jarosława Gugały, kiedy i czy wejdzie do ramówki?
Udostępnij ten temat