Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
15-07-2012 11:54

Pozycja Gugały po odsunięciu od Gościa Wydarzeń, przypuszczam jest osłabiona i a poza tym jest zajęty tworzeniem swojego nowego programu a reszta go nie interesuje.
jestem zawsze
15-07-2012 12:07

Tak zastanawiam się - po co Wam sytuacja, w której przez kilka godzin jesteście bombardowani jedną i tą samą informacją?
Dla mnie dużo lepszym rozwiązaniem jest to obecne czyli sytuacja z trąbami powietrznymi, które przeszły przez Polskę i wyrządzonymi przez nie szkodami przedstawiana jest w serwisach informacyjnych. icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-07-2012 12:17

To jest najważniejsze wydarzenie dnia, a nawet tygodnia, tymczasem ja oglądam w Polsat News materiał puszczany po raz setny o popisach kierowców na autostradzie. Coś tu jest nie tak. Polsat News na początku powstania mówił, że stawiają na szybkość reagowania. Jakoś jej nie widzę, nie po raz pierwszy. Lubię Polsat News za obiektywizm, sam też jestem obiektywny. Dlatego nie brońcie ich w nieskończoność w takich sprawach, bo aby coś się zmieniło muszą być krytykowani. W niektórych sprawach macie rację, ale w tej moim zdaniem nie. Potrzebna jest szybka zmiana, bo inaczej będzie jeszcze gorzej.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-07-2012 13:21

Przepraszam za post pod postem ale wiadomość jest ważna
Katarzyna Zdanowicz prawdopodobnie przejdzie do TVN24.
Zobaczymy czy się to potwierdzi

http://www.[...]
Edytowane przez PT dnia 15-07-2012 13:27
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-07-2012 13:45

e tam napisał(a):

MN już ich nie obronisz, przy całej sympatii dla Polsat News po raz kolejny dali ciała.

Nie mam zamiaru ich bronić icon_smile. PS Odnośnie imperium informacyjnego Polsatu, to szykują się pewne, dość znaczące zmiany, ale na razie za wcześnie o tym pisać icon_smile.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-07-2012 13:55

Teraz dopiero mnie zaciekawiłeś icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-07-2012 14:07

A co do relacji Polsat News z wczorajszych wydarzeń, to chyba nie ma co komentować, bo nie ma czego za bardzo. W przypadku katastrofy kolejowej, choć krytykowaliśmy, to był w każdym razie jakiś tam program specjalny, wydłużyli nawet trochę czas emisji. Tutaj absolutnie nic - poza wzmiankami w serwisach. Więc komentarz z mojej strony jest zbędny.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
15-07-2012 18:53

Na forum pewnego portalu pojawiły się kolejne nazwiska - Bartosz Kurek i Agnieszka Gozdyra. Nie wiem czy to tylko pobożne życzenia czytelnika czy może jakaś mniej lub bardziej pewna informacja. Gdyby oni mieli przejść do konkurencji to będzie bardzo bardzo źle dla Polsat News. Oby były to tylko życzenia.
Udostępnij ten temat