Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-07-2012 19:00

Na pewno icon_wink. TVN24 ma tylu swoich ludzi, że nie będzie teraz na pewno podkupował połowy Polsat News. Ktoś naprawdę ma bujną wyobraźnię icon_wink.
Awatar
ważna osoba
15-07-2012 19:52

Odejście Kurka i Gozdyry to byłaby katastrofa dla 1polnew, ale Katarzyny Zdanowicz już dawno nie widziałem z dobre 2 tygodnie może to urlop.
Awatar
stały bywalec
15-07-2012 19:59

e tam napisał(a):

Na forum pewnego portalu pojawiły się kolejne nazwiska - Bartosz Kurek i Agnieszka Gozdyra. Nie wiem czy to tylko pobożne życzenia czytelnika czy może jakaś mniej lub bardziej pewna informacja. Gdyby oni mieli przejść do konkurencji to będzie bardzo bardzo źle dla Polsat News. Oby były to tylko życzenia.
Nie tyle na forum, bo tam nic takiego się nie pojawiło, a w komentarzach pod newsem. Co do Agnieszki Gozdyry i Bartosza Kurka, to raczej życzenia, albo "newsy" jakiegoś trolla internetowego. Gdyby oni mieli przejść to raczej redakcja portalu napisałaby to w jednym newsie. I nie sądzę, że TVN24 nagle podkupi połowę redakcji 1polnew i :tvbiznes bo swoich ludzi mają aż nadto.

P.S. MN - miałeś poniekąd rację. U pani Kasi odpycha mnie jedynie barwa głosu, ale to tylko kwestia przyzwyczajenia, jak do pani Prokopiuk z TTV.
Awatar
ważna osoba
16-07-2012 00:01

Co do Katarzyny Zdanowicz to chyba prawda juz coraz więcej portali mediowych podaje informację o jej prawdopodobnym przejściu do tvn24, gdzie będzie prowadzić programy informacyjne. Co się dzieje, że dziennikarze odchodzą z Polsat News już sporo się ich odeszło:Szadkowski, Krakowiak, Słysz, Alicja Rojek, Maciej Cholewiński(reporter)
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-07-2012 00:14

Nie wszyscy odeszli, bo przecież część zwolniono.
Awatar
stały bywalec
16-07-2012 14:18

Jeżeli ta miała by odejść, to ja już jestem ciekawy kto ją zastąpi i czy w ogóle ktoś taki będzie
Awatar
ważna osoba
17-07-2012 19:54

Zastanawiam się ostatnio co porabia Jarosław Gugała nie widać go w ogóle poza Wydarzeniami bardzo czesto nie mal codziennie pojawiał się i komentował polityczne wydarzenia w Nowym Dniu czy w jakiś ważnych wydarzeniach politycznych. Nie wierzę by był aż tak zajęty tworzeniem nowego programu, albo ma zakaz komentarzy politycznych na wizjiicon_question w 1polnew
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-07-2012 20:02

Zgodzę się z Tobą, ten cały jego nowy program to czysta zasłona dymna. Od kwietnia testują program? Akurat w to wierzę, bo muszę. I co, codziennie lub co parę dni nagrywają program po 23:00 i wyrzucają go do kosza? Przecież tu coś brzydko pachnie na kilometr icon_wink.
Udostępnij ten temat