Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-07-2012 20:53

Jeżeli miałoby to oznaczać zwolnienie pana Gugały to jestem na tak. Natomiast gdyby zastąpić go miała pani Gawryluk to odpadam. Było by jeszcze gorzej. Z przyjemnością zobaczyłbym na stanowisku dyrektora ds. informacji i publicystyki telewizji POLSAT panią Sakowską, mimo nie dużego doświadczenia, myślę, że sprawdziłaby się na tym stanowisku. Ale to niestety tylko marzenia.
Awatar
ważna osoba
17-07-2012 21:00

Zgadzam się z tobą tylko, że Panią Magdę widzę na stanowisku redaktora naczelnego Wydarzeń, którego obecnie nie ma bo redakcje zostały połączone. Myślę, że Gugała nie długo sam odejdzie bo to już jest jego totalna marginalizacja w Polsacie by od 3 miesięcy w ogóle się nie wypowiadać to bardzo dziwne.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-07-2012 21:02

Zapewne jest to rodzaj kary icon_smile. To samo było przy tym niby urlopie, gdzie też nagle panu Gugale przypomniało się, że jedzie na urlop i przez to nie prowadził "Wieczoru wyborczego".
Awatar
ważna osoba
17-07-2012 21:09

Lepiej, żeby Gugała odszedł a na stanowisku dyrektora zastąpił go Bogusław Chrabota, dodatkowo przywrócić redaktora naczelnego Wydarzeń w osobie Magdy Sakowskiej a Dorocie Gawryluk dać stanowisko, które by zwolnił Chrabota czyli dyrektora ds publicystyki lub dyrektora Polsat News za Henryka Sobierajskiego.
jestem zawsze
18-07-2012 19:37

Co wy chcecie od Gugały??
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-07-2012 19:43

Przecież to on zepsuł Polsat News, to on odpowiada za pasmo wpadek, za brak relacji z miejsc gdzie dzieje się coś ważnego ( Szczekociny, trąby powietrzne i wiele wiele innych ) jest dyrektorem telewizji POLSAT ds. informacji i publicystyki, kto ma odpowiedzieć za słabe wyniki oglądalności po ponad 4 latach od rozpoczęcia nadawania?
Awatar
ważna osoba
18-07-2012 19:51

Zgadzam się z tobą w 100%, Gugała rujnuje Polsat News i musi odejść by najmniej z tego stanowiska.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-07-2012 19:56

W ogóle nie wiem po co ten kanał/dział informacji ma tak rozbudowane kierownictwo. Jest szef kanału, szef anteny, szef informacji, szef pionu informacji i publicystyki, szef publicystyki. Nie za wiele icon_wink?
Udostępnij ten temat