Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
25-07-2012 18:20

MN wyczytałem że będą poważne zmiany w Polsat News w paśmie wieczornym ma być efektownie stwierdza Maciej Stroiński, mógłbyś się czegoś więcej dowiedzieć, kiedy te zmiany wejdą w życie a artykuł znalazłem na portalu cyfrowego Polsatu http://cyfrowypolscenzura/news.php
Awatar
bardzo ważna osoba
25-07-2012 18:29

Newsman20 napisał(a):

MN wyczytałem że będą poważne zmiany w Polsat News w paśmie wieczornym ma być efektownie stwierdza Maciej Stroiński, mógłbyś się czegoś więcej dowiedzieć, kiedy te zmiany wejdą w życie a artykuł znalazłem na portalu cyfrowego Polsatu http://cyfrowypolscenzura/news.php

Newsman20 - jesteś kolejną osobą, która uwierzyła, że to jest portal Cyfrowego Polsatu. Absolutnie nie jest i nie będzie.
Co do zmian - zapowiadał je nie tak dawno Pan Chrabota. Nie sądzę, by coś konkretnego było w zapowiadanym wywiadzie, ale nie chcę wyrokować, bo nie jestem od tego.

Zmiany będą i to jest pewne. Jeśli będziemy mieli jakieś info - na pewno podamy je w newsie, tak, jak to zrobiliśmy w sprawie projektu strony internetowej PN. : ))
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-07-2012 19:28

Portalu Cyfrowego Polsatu - dobre. A zmiany to przecież wiadomo, na czym będą polegać - na wprowadzeniu programu Gugały, a co za tym idzie na roszadach w ramówce.
Awatar
stały bywalec
31-07-2012 22:25

Nowy czy nie nowy reporter , ale ja widzę pierwszy raz - Maciej Wenerski
Awatar
ważna osoba
31-07-2012 23:07

Przyznam się szczerze, że ja też pierwszy raz go widziałem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-08-2012 00:22

Tak, pierwszy raz go widziałeś icon_wink? Przecież w czerwcu o tym pisałeś.

tvpolsat.info/for...post_25322

To nie jest więc nikt nowy.
Awatar
ważna osoba
01-08-2012 11:17

Masz rację, pomyliłem się może dlatego, że ostatni raz widziałem go na początku czerwcu.
Awatar
ważna osoba
01-08-2012 15:29

Oddział terenowy w Katowicach, gdyby ktoś pytał, faktycznie działa. Przy okazji sprawy Katarzyny W. przed Sądem Okręgowym, po czterech latach istnienia stacji, pierwszy raz natknąłem się na tutejszą ekipę i wóz transmisyjny. Zobaczyć załogę konkurencji w stolicy województwa przy różnego rodzaju konferencjach czy wydarzeniach to nic nadzwyczajnego, ale PN to już inna sprawa icon_smile Ostatecznie z zaproszenia pracowników PN na salę sądową nie skorzystałem... icon_razz.gif
filczyk dodał/a następującą grafiki:
pn3.jpg pn2.jpg pn1.jpg
Udostępnij ten temat