Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
06-08-2012 13:38

MN nie wiesz czy Polsat News zdjął stosowanie tej belki żółtej, mi się bardzo podobała a już od ponad tygodnia jej nie widziałem?
Awatar
rozkręcam się
07-08-2012 16:48

Witam! W shoutbox'ie niestety nikt wczoraj nie odpisał na moje zapytanie. Pewnie dlatego, że tak szybko płynie tam dyskusja. Więc ponawiam pytanie tutaj. A więc było to tak, w zeszłą sobotę widziałem na Polsat News zapowiedź filmu dokumentalnego pani Małgorzaty Ziętkiewicz o Bazylim Albiczuku. Niestety nie zwróciłem uwagi na datę emisji i przepadło. A więc teraz uprzejmie zwracam się z prośbą/zapytaniem do osób najbardziej zaznajomionych z tym kanałem w sieci, czy będę mógł jeszcze zobaczyć powtórkę tego programu, a jeśli tak to kiedy? Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji na temat programu i zły jestem, że taka poważna stacja informacyjna nie ma własnego portalu internetowego... Jeśli ktoś były w stanie mi pomóc, z góry dziękuję!
Awatar
redaktor tvpolsat.info
07-08-2012 16:51

Też widziałem zapowiedź tego dokumentu ale tak samo jak Ty nie wiem kiedy i o której godzinie był. Co do powtórek raczej nie będzie, choć w przyszłości jakimś cudem może będzie powtórka, tyle mogę pomóc icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
07-08-2012 22:00

A w Polsat News widziałem dziś bardzo ładny spot reklamujący "Nowy Dzień":
Ujęcia różnych budynków, miejsc w Warszawie, w których zastosowano m.in, animacje w kolorach głównego Polsatu. W tle leci inna wersja muzyki z czołówki "Nowego Dnia".
Awatar
stały bywalec
08-08-2012 09:24

Nie widziałem tego spotu, ale z opisu wynika że spot zrobiony jest bardzo podobnie co spot "Dnia po dniu" z TVN 24
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-08-2012 18:31

Wiem, wiem, ktoś na pewno skrytykuje mój nowy pomysł. Z chęcią zobaczyłbym na antenie Polsat News nowy program. Skoro Newsweek i Polsat zrezygnowali z "Narożnika..." to proponowałbym rozpocząć współpracę z Wprost, tworząc program w którym podsumowywano by wydarzenia tygodnia zatytułowany np. "Tydzień WPROST". Program pana Maziarskiego mógłby pozostać, spokojnie nie kolidując z "TW", ponieważ program Kalkulator Polityczny ma zupełnie inny charakter. "Tydzień WPROST" mógłby polegać na omawianiu najważniejszych wydarzeń przez politologów, publicystów, ekonomistów, socjologów, naukowców. Mógłby być emitowany w sobotnie poranki.Co o tym myślicie?
Awatar
ważna osoba
13-08-2012 19:33

Jest to nie realne, bo pracuje tam Lis a Jarosław Gugała jest z nim z kłócony a właściwiej nie zgadza się z Lisem w wielu kwestiach i nie będzie współpracy a tym samym programu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-08-2012 19:43

Lis pracuje teraz w Newsweeku, a nie we Wprost icon_wink.
Udostępnij ten temat