Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-08-2012 20:33

MN dokładnie, a Kobosko był wcześniej redaktorem naczelnym Newsweeka, teraz pracuje dla Wprost, myślę, że Gugała mógłby się z nim dogadać.
Awatar
ważna osoba
13-08-2012 20:58

Rzeczywiście Lis pracuje dla Newsweeka, ale już jest Kalkulator Polityczny i raczej nie będzie kolejnego programu w niedzielne przedpołudnie.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-08-2012 21:43

ja mówiłem o sobotnim przedpołudniu icon_wink
Awatar
ważna osoba
13-08-2012 22:09

Sobota to raczej, chyba nie jest dobry pomysł bo przeważnie takie programy są w niedzielne przedpołudnia.
Awatar
ważna osoba
18-08-2012 18:55

Grzebano przy zegarze. W Nowym Dniu cyfry wychodziły nawet nieco na logo... ech icon_smile
filczyk dodał/a następującą grafikę:
zegar.jpg
jestem zawsze
20-08-2012 14:20

Grzebiąc w moim archiwum natrafiłem na nagranie, na którym widzimy w jednym kadrze dwie panie, które już nie pracują w Polsacie News - Ewelinę Kopic i Katarzynę Zdanowicz.
Dołączam zrzut, które ułatwi powspominać stare dobre czasy. W moim przypadku głównie czasy z Eweliną Kopic. Do tej pory ubolewam nad tym, że przeniosła się do TV Puls icon_wink
img266.imageshack.us/img266/5281/kopiczdanowicz.png
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-08-2012 13:57

Ciekawe, czy z Polsat News też znikną "Biznes Informacje". Jakby zostały w Polsat News, to przecież TV Biznes na pewno by je pokazywał i sto razy powtarzał, tak jak kiedyś. "Giełda komentarzy" na pewno zostanie, bo jest też w TV Biznes. Dziwna sprawa. Może w ogóle chcą zlikwidować redakcję biznesową.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-08-2012 14:34

MN napisał(a):

Może w ogóle chcą zlikwidować redakcję biznesową.

Też tak myślę.
A wiadomo co z tym nowym programem, cisza, żadnych komunikatów?
Udostępnij ten temat