Przeczytajcie sobie jakie znalazłem informacje w necie, nie wiem czy są prawdziwe, Gugała wraca do Gościa Wydarzeń a Chrabota do To Był Dzień a oboje będą prowadzić ten nowy program.
Gugała w przeszłości był też szefem "Wydarzeń" Polsatu, lecz na początku ub.r. tę funkcję zlikwidowano. Dziennikarz pozostaje jednak jednym z prowadzących ten program. Po kilkumiesięcznej przerwie wraca też do "Gościa Wydarzeń" w Polsat News. W kanale informacyjnym na zmianę z Bogusławem Chrabotą poprowadzi też nowy, godzinny magazyn "Wydarzenia, opinie, komentarze", który od 3 września będzie emitowany w dni powszednie w godz. 22-23.
– Audycja będzie przeglądem wydarzeń i opinii głównych bohaterów danego dnia. Przewidujemy też miejsce na komentarze dziennikarzy i ekspertów. A na zakończenie programu pojawi się magazyn sportowy – mówi Gugała. Chrabota pozostanie też jednym z gospodarzy programu "To był dzień" w Polsat News. - Nastąpiły zmiany strukturalne, ale ja nadal zajmuję się publicystyką w Polsacie i z tego co wiem, zostaję w st