Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
bardzo ważna osoba
29-08-2012 00:41

Cholewiński w TVP Info? Nie wiedziałem : O
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-08-2012 00:47

O już od dawna, dawna icon_smile. Peter Parker go kiedyś wyłapał w nowej stacji icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-08-2012 01:04

MN napisał(a):

O już od dawna, dawna icon_smile. Peter Parker go kiedyś wyłapał w nowej stacji icon_wink.

W marcu icon_wink

i.minus.com/iWniBtURnk6hj.png
Awatar
bardzo ważna osoba
29-08-2012 01:23

[OT]Jestem ślepy[/OT]
Awatar
ważna osoba
29-08-2012 11:03

Przeczytajcie sobie jakie znalazłem informacje w necie, nie wiem czy są prawdziwe, Gugała wraca do Gościa Wydarzeń a Chrabota do To Był Dzień a oboje będą prowadzić ten nowy program.

Gugała w przeszłości był też szefem "Wydarzeń" Polsatu, lecz na początku ub.r. tę funkcję zlikwidowano. Dziennikarz pozostaje jednak jednym z prowadzących ten program. Po kilkumiesięcznej przerwie wraca też do "Gościa Wydarzeń" w Polsat News. W kanale informacyjnym na zmianę z Bogusławem Chrabotą poprowadzi też nowy, godzinny magazyn "Wydarzenia, opinie, komentarze", który od 3 września będzie emitowany w dni powszednie w godz. 22-23.

– Audycja będzie przeglądem wydarzeń i opinii głównych bohaterów danego dnia. Przewidujemy też miejsce na komentarze dziennikarzy i ekspertów. A na zakończenie programu pojawi się magazyn sportowy – mówi Gugała. Chrabota pozostanie też jednym z gospodarzy programu "To był dzień" w Polsat News. - Nastąpiły zmiany strukturalne, ale ja nadal zajmuję się publicystyką w Polsacie i z tego co wiem, zostaję w st
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
29-08-2012 14:38

Dobrze się zapowiada.
Awatar
bardzo ważna osoba
29-08-2012 15:21

Dziś Polsat News (Berlin) nadaje z berlińskich targów IFA 2012.
KM dodał/a następującą grafikę:
polsat_news_berlin.jpg
Awatar
ważna osoba
29-08-2012 15:23

Nie wiem czy to jest wiarygodne szczególnie z powrotem Gugały do Gościa Wydarzeń a Chraboty do To Był Dzień.
Udostępnij ten temat