Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-08-2012 19:46

Przenieście się do innego wątku, bo już powstał wątek o tym programie icon_smile.

http://tvpolsat.i...;pid=29105
Awatar
stały bywalec
29-08-2012 20:16

Wiem, wiem ja dodałem wpis w wątku "Polsat News - dyskusja ogólna" o 19:36, a pierwszy wpis w wątku "Wydarzenia, opinie, komentarze" został dodany o 19:35 . icon_idea
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-08-2012 20:24

To była tylko taka rada, absolutnie nie upomnienie dla Was icon_smile.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-09-2012 00:25

Wczoraj o 23:15 Polsat News pokazał program "Jaka ona jest?" z Polsat Cafe z Henryką Krzywonos. Miało to zapewne związek z wczorajszą rocznicą.
Awatar
stały bywalec
01-09-2012 11:22

Dawno nie widziałem korespondenta Jakuba Górskiego, czy on w ogóle jeszcze pracuje w Polsat News ?
W czasie IO nie widziałem z nim żadnego łączenia czy materiału ?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
01-09-2012 21:19

Lubię pana Kacprzaka, ale dziś "rozwalił" mnie na maksa. W Informacjach Dnia, straszna wpadka. Powiedział "świętujemy wybuch drugiej wojny światowej" Wpadka nad wpadkami, oczywiście nie specjalnie, ale myślę, że nie byłoby widza, który na te słowa by się nie zdenerwował. Ciekawe kto pisze im te teksty? Nie wiedział biedny jak wybrnąć, żeby chociaż przeprosił, ale nie zatrzymał się na chwilę, chciał coś powiedzieć ale zrezygnował, ciągnął temat dalej.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-09-2012 21:22

Nieważne, kto pisze. Ważne, kto czyta. Tekst na prompterze jest jaki jest, ale prezenter nie musi go czytać tak, jak ma napisane. Ba - nawet lepiej, jeśli prezenter umie i sam nieco zmienia tekst na taki, który mu lepiej pasuje, oczywiście z zachowaniem sensu. Jak widać, nie zawsze się to udaje.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-09-2012 18:57

Wczoraj o 23:15 w Polsat News znowu był program "Jaka ona jest?", tym razem z Danutą Wałęsą.

Dwa, nie wiem, czy zauważyliście, Przemysław Białkowski pracuje teraz w Warszawie, a nie w Katowicach. Pewnie to czasowe.
Udostępnij ten temat