Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-09-2012 19:59

Ale w jakiej formule wróciła, bo nie widziałem icon_smile? Powtarzają materiały z tygodnia czy jakieś premierowe rozmowy?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
21-09-2012 20:01

Pan Gugała dziś zapowiadał w Wydarzeniach i Gościu Wydarzeń "specjalne wydanie Interwencji poświęcone sprawie z Pucka" nie wiem czy to Interwencja Extra bo nie oglądałem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-09-2012 20:03

Aha, to tak naprawdę nie wróciła icon_smile. Analogiczna sytuacja jak kiedyś okazjonalnie wróciło "Więcej Wydarzeń".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-09-2012 17:47

W Polsat News emitowany jest spot promocyjny serwisów sportowych z błędem - zamiast Polsat News wpisano Polat News icon_lol. Jak go upoluję, to zrobię zrzut.

Jak można wypuścić spot z błędem, to nie wiem icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-09-2012 18:55

Tak Polsat News od jakiegoś czasu informuje o nowych porach emisji i nowym programie.

tvpolsat.info/images/news/rekalamawzpn.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-09-2012 19:41

Dziś Polsat News nie nadał "Biznes Informacji", były tylko w TV Biznes, bo emitowali "arcyważną" transmisję z Sejmu icon_wink. Później jednak transmisja stała się mało ważna, bo relację przerwano na "Wydarzenia" i powtórkę "Interwencji".
Awatar
ważna osoba
27-09-2012 21:28

Polsat News nie nadaje To Był Dzień na Świecie tylko konferencję Ewy Kopacz
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-09-2012 20:22

Nowa seria "Między Wschodem a Zachodem" liczyła chyba 3 lub 4 odcinki, bo wczoraj już cyklu nie było, zamiast pokazano "Zieloną Polskę". Chyba, że kolejne odcinki wrócą za jakiś czas.
Udostępnij ten temat