DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-04-2011 14:50

Ok, tak właśnie zrobiłem icon_wink. Dzięki icon_smile.
Awatar
bywam tu czasem
10-05-2011 17:51

Za typowanie PM są przewidziane jakieś nagrody może?
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
10-05-2011 17:53

Jest nagroda - SUPERTYPER osób w pierwszej scenie,jak zdobyłeś 10 pkt i ST z przerw reklamowych,jak zdobędziesz 5 pkt. Na zakończenie typowania mam plan przyznać osobom ,które zdobyły najwięcej punktów MVP Typowania PM. Na koniec zlicze punkty z obu kategorii.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
12-05-2011 19:04

Uff...udało sie przedstawić wyniki.Po burzy u mnie ale są !
icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
20-05-2011 18:11

Tydzień Finałowy - od 23 do 27 i 30 maja !

W Tygodniu Finałowym zmienimy nieco zasady gry.Będziemy typować dwie osoby w pierwszej scenie i co najważniesze - podczas Tygodnia Finałowego będziemy typować dwie godziny.Pierwszą - godzine rozpoczęcia PM i drugą - godzine rozpoczęcia przerwy.Za wytypowanie osób w pierwszej scenie będę przyznawać 2 punkty a za wytypowanie dwóch godzin - 2 pkt ale za wytypowanie jednej prawidłowo 1 pkt. Punkty wymienione ostatnie - do klasyfikacji godzin.

Podczas "Tygodnia Finałowego" będą mogły typować osoby,które w ogóle nie typowały,osoby,które typują oraz osoby,które mają SUPERTYPERY w obu kategoriach lub w jednej. icon_smile

Na zakończenie (30 maja) zsumuje punkty wszystkich z obu kategorii i przedstawie klasyfikacje końcową.Osoby z największą ilością punktów zdobędą nagrode dla najlepszego gracza Typowania PM.

Tak więc to tyle.Mam nadzieje,że zasady przypadną Wam do gustu i że będziecie typować.Jeżeli chcecie - zgłaszajcie sugestie.

Tydzień Finałowy Typowania PM - I edycja - 23-27 i 30 maja - ZAPRASZAM i ZACHĘCAM icon_exclaim icon_exclaim
Edytowane przez RS dnia 21-05-2011 12:00
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
23-05-2011 19:33

jak mam już 10punktów to dostane supertypera PM?
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
23-05-2011 19:36

Według zasad,powinieneś dostać,ale z tego co widze,żaden administrator nie nadał ci tej rangi. Proszę o nadanie jemu tej rangi. icon_wink
Awatar
redaktor tvpolsat.info
23-05-2011 19:38

Już masz @ZyletaHD icon_wink
Udostępnij ten temat