DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3
Ale kto zapłaci pieniądze za odcinek przedpremierowy tylko po to, żeby oszukać w zabawie, z której nie ma przecież żadnych profitów ? Myślę, że raczej nikt .
Ja myślę, że taka osoba, która by oszukała, by otrzymywała karę w wysokości odjęcia 2 pkt od klasyfikacji osób w 1 scenie Ale tego nie da się przewidzieć, kto by oszukał, a kto nie. Odradzam oglądania przedpremier !
Przy okazji - -zdobyłem SUPERTYPERA 2 edycji typowania PM za godziny
PS: Jak będą jasnowidztwa, to zmienie formułe typowania na taką, którą nikt nie przewidzi
@MN Ja nie mówie o oszukiwaniu. Napisałem "przewidzieć"
Ps. Nie trzeba płacić i oglądać w są inne alternatywy żeby obejrzeć przedpremiere. Wystarczy w Google poszukać. ( Do czego oczywiście nikogo nie namawiam, bo to nie jest do końca legalny sposób )