To nie oglądaj jak Ci tak bardzo nie pasują. Oprawa była specjalna - belki papieskie. Tyle mi wystarczy. Nie potrzeba specjalnych czołówek. Oprócz abdykacji są też inne, ważne wydarzenia. Nie powinno się mówić tylko o jednym.
To jak Wydarzenia mają dogonić Fakty i Wiadomości? Oczekuje od ciebie przedstawienia tzw. drogi medialnej do prześcignięcia wyżej wymienionych programów informacyjnych. Jeśli nie przedstawisz tzn, że się nie znasz na mediach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ważne, że ty się znasz !!! Jeżeli mają prześcignąć wymienione przez ciebie programy w oglądalności musiałby się stoczyć na DNO. Jestem innym widzem niż większość społeczeństwa. Dla mnie najważniejszy jest OBIEKTYWIZM i PRAWDZIWOŚÄ PRZEKAZYWANYCH INFORMACJI. Oprawa itp. szczegóły są mało ważne. Ile razy można to powtarzać? Można coś odświeżyć, ale nie kopiować od innych programów konkurencji. Belki papieskie były i to wystarczy.
To jak Wydarzenia mają dogonić Fakty i Wiadomości?
Zawartością merytoryczną. Na pewno Wydarzenia stracą baaardzo dużo widzów przez to, że nie było specjalnej czołówki. A zresztą, na pewno będzie koniec świata, jeśli Wydarzenia nie prześcigną ww. programów. Można byłoby myśleć o takich rzeczach, jakby prześcignął Express TTV.