Nie wiem czy ktoś dzisiaj, oprócz mnie, zauważył powrót do starego "przywitania" tj. kadr z wjeżdżającą kamerą i : "Jarosław Gugała (...)"
mówione do tej kamery co wjeżdża?
Od dawna narzekałem na prowadzenie Wydarzeń przez p.Gugałę. To swoją drogą. Od pewnego czasu irytuje mnie również to jak prowadzi Gościa Wydarzeń. Ostatnio tego programu też nie da się oglądać dłużej niż minutę. Pan redaktor Gugała stęka, sapie i ma problemy z przekazaniem tego o czym chce powiedzieć. Zawiesza się, często się myli, brakuje mu słów... Nie wiem, czy to jakieś problemy zdrowotne, czy może po prostu wiek dokucza... Może pora na emeryturę...?
PS Wiem jestem złośliwy, ale tak po prostu wkurza mnie to, że nie mogę popatrzeć spokojnie na program i posłuchać ciekawie przeprowadzonej rozmowy
Jarosław Gugała, nie nadaje się już do prowadzenia żadnego programu. To jest jedna wielka katastrofa.
Czyżby Beata Grabarczyk wracała do ?
Zauważyłem, że tak od kilku tygodni nie ma żadnych przerywników w , czyli przerywnik, co jeszcze w i drugi pod koniec programu rzut z górnej części studia kamerą z napisu .