Znowu jakieś cięcia czy coś. Dzisiaj pani Wrześniewska prowadziła "Wydarzenia", a wcześniej także serwisy w Polsat News. Pierwsza taka sytuacja w weekend. Dotychczas coś takiego było, ale w dni powszednie i dotyczyło "Wydarzeń 15:50", a nie głównych.
Od razu przepraszam za to słowo, ale ciśnie mi się na usta od dawna kiedy myślę o informacyjnych kanałach POLSATU, ktoś musi wreszcie nazwać rzeczy po imieniu - Burdel! Bardzo niepoważne postępowanie kierownictwa, nie tylko w sprawie Dogrywki, ale i innych propozycji programowych także w PN. Wszystko na odwal się - Logika Henryka!
Zauważyliście, że dzisiaj i wczoraj "jedynkę" w "Wydarzeniach" miał Krzysztof Bąk? Oczywiście, przy współudziale kolegów i koleżanek, ale chyba rośnie nam nowa gwiazda "Wydarzeń" .
PS "Gość Wydarzeń" z udziałem Prezydenta jest na żywo z Belwederu.
Dzisiaj, chyba pierwszy raz w historii, nie nadano "Gościa Wydarzeń". Po "Wydarzeniach" wyemitowano reklamy, a potem specjalny serwis informacyjny o pożarze pod Mostem Łazienkowskim (z newsroomu). Już kiedyś też nie było gościa w "Gościu Wydarzeń", a zamiast emitowano konferencję PKW, ale jednak z czołówką i tyłówką "Gościa Wydarzeń".