Nie chcę być czarnowidzem, ale wczoraj Polsat miał tylko 12,4% oglądalności w grupie komercyjnej. To zapowiada bardzo słabe wyniki oglądalności festiwalu. Dla porównania w zeszły piątek to było 15%.
W sobotę niewiele lepiej - 12,8%. Przeczuwam klapę, choć akurat w soboty to Polsat zawsze ma słabiutkie wyniki.
Ĺšle by było, gdyby zrezygnowali po pierwszej edycji. MN jak to było odnośnie pierwszych Top Trendów? Też była słaba oglądalność? Myślę, że w przyszłości trzeba więcej nakładów na reklamę, promowanie w radiach itp. Odsyłam do ciekawego artykułu Stanisława Trzcińskiego http://stanislawt...eaktywacja. Ciekawe przemyślenia, rady na przyszłość.
W czasie TopTrendy będzie: F1 GP Kanady, LŚ Siatkówki Polska - Brazylia, mecz reprezentacji piłkarskiej Polska - Mołdawia. Także Polsat wybrał sobie najgorszy z możliwych terminów. Lepiej było już tydzień wcześniej w czasie weekendu związanego z bozym ciałem. Długi weekend to mniej ludzi przed TV, ale za to brak konkurencji innych dużych wydarzeń.
Nie mam pojęcia jak oni pomieszczą te wszystkie transmisje.