Warto też wspomnieć, że Polsat zrezygnował z używania nazwy Kabareton. Zostali przy Sopockiej Nocy Kabaretowej. Nie pamiętam dokładnie, ale bodajże chodzi o spór o tą nazwę z TVP.
PS Ruszyli. Niestety, scenografia jest chyba najsłabszą stroną festiwalu. Za to jest Majewski . I "prezydent"
Czyżby to był ten sam aktor, który grał prezydenta w programie Szymona Majewskiego w TVN?
Jeśli chodzi o dzisiejsze wydanie TOPtrendy, to myślę, że Polsat może nie mieć jakiejś wysokiej oglądalności ze względu na eliminacje do 2014 FIFA World Cup.
Wydaje mi się, że to ten sam aktor,ma ten sam głos. Liczę, że Polsat nawiąże z Szymonem współpracę. Może być ciekawie !
Co do oglądalności, fakt, wybrali sobie termin, tak jakby nie można było zrobić tego ( tak jak kiedyś ) w wakacje albo przynajmniej w mniej "napiętym" terminie.
Ale występ Donatana i tego pajaca był skandaliczny. Będzie o tym jeszcze głośno. Nie podobało mi się i to bardzo. Zarówno w Operze jak i przed telewizorami były dzieci. Jeszcze wzywanie do zalegalizowania marihuany. Chamskie słowa, wulgaryzmy... Z czym do ludzi? Denny, żałosny występ.
Ale występ Donatana i tego pajaca był skandaliczny. Będzie o tym jeszcze głośno. Nie podobało mi się i to bardzo. Zarówno w Operze jak i przed telewizorami były dzieci. Jeszcze wzywanie do zalegalizowania marihuany. Chamskie słowa, wulgaryzmy... Z czym do ludzi? Denny, żałosny występ.
Super występ, mi się podobało, takie nowoczesne podejście.