Peter Parker, a dałoby radę zrobić same logotypy tych dwóch kanałów i też te dwa screen'y z logotypami ekranowymi, ale nie podczas meczu, ale jakiegoś filmu lub serialu. Co do powyższych screen'ów to są one z gry, a raczej dodatku do FIFY 12 - UEFA EURO 2012
Peter Parker, a dałoby radę zrobić same logotypy tych dwóch kanałów i też te dwa screen'y z logotypami ekranowymi, ale nie podczas meczu, ale jakiegoś filmu lub serialu. Co do powyższych screen'ów to są one z gry, a raczej dodatku do FIFY 12 - UEFA EURO 2012
Jak rozumiem to logo jest dorabiane i nie jest częścić jakiegoś dodatku bo z tego co wiem w Fifie można podmieniać loga stacji telewizyjnych - przykładowo taka możliwość była w Fifie 2005.
Poland HD, a co to za problem, że zrobić print screen'a z gry i wrzucić do programu?
Peter Parker, powiem ci, że identyczne logotypy chciałem zrobić, ale nie jestem tak dobrym grafikiem jak ty - świetna robota! Założę się, że nawet n nie potrafiłaby zrobić takiego logotypu dla tego swojego niby TVP 1 HD
Emil napisał(a): Peter Parker, powiem ci, że identyczne logotypy chciałem zrobić, ale nie jestem tak dobrym grafikiem jak ty - świetna robota! Założę się, że nawet n nie potrafiłaby zrobić takiego logotypu dla tego swojego niby TVP 1 HD
Bez przesady, taki ze mnie dobry grafik, jak z ATM Rozrywka TV kanał telewizyjny Ale oczywiście dzięki za miłe słowo, po prostu już od dawna bawię się w różnych programach graficznych i wideo, więc niektóre rzeczy już umiem. Ale do jakiegoś tam dobrego poziomu jeszcze mi daleko