redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
Stawka tego spotkania taka sama, jak w poprzednim meczu finałowym. Powodzenia i do dzieła!
bardzo ważna osoba
ważna osoba
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
Zebraliście łącznie 944 pkt we wszystkich obstawianiach tego sezonu, a było ich 24 (bo w tym sezonie Superpuchar nie był oddzielnym obstawianiem). Wygrał @Cyfrowy Polsat, który zmieniał się trochę na prowadzeniu z AG, ale wreszcie odskoczył i wygrał obstawianie różnicą 8 pkt. Trzeci byłem ja. Gratuluję wszystkim, którzy wzięli udział w obstawianiu, dziękuję przede wszystkim za wytrwałość
Zapraszam w następnym sezonie obstawiania na kolejne emocje, tak samo jak rok temu odpuścimy rundę wstępną, a będziemy obstawiać od pierwszej rundy, bo wtedy też pojawią się polskie zespoły i będziemy wiedzieli, kto przejdzie z rundy wstępnej 
Zapraszam pod koniec czerwca na obstawianie pierwszej rundy Ligi Mistrzów i Ligi Europy, wtedy też przedstawię, kto przetrwał rundę wstępną eliminacji do obu rozgrywek. Mam też nadzieję, że uda się nam zgromadzić w następnej edycji jeszcze większą frekwencję
Trzymajcie się i do zobaczenia pod koniec czerwca w następnej, dziewiątej już edycji obstawiania