Śmieszne powiedzonka, wpadki prezenterów

Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-08-2011 20:40

Tutaj można wpisywać takie "kwiatki" icon_wink.

Ja podam parę cytatów z pani Beaty Grabarczyk (cytaty w miarę dokładne) icon_wink:
"Robert Bernatowicz czeka już w blokach startowych, więc oddaję mu studio we władanie."
"Czekamy na cieplutką bułeczkę, którą jest wywiad z Bartoszem Arłukowiczem. Wiezie go Dariusz Ociepa."
"Nie wiem, jak określić tę porę dnia, więc przywitam się niekonwencjonalnie: Dzień dobry wieczór."

A i jeszcze podam cytat, co prawda nie z prezentera, ale z jakiegoś pana, który wypowiadał się dzisiaj w "Interwencji": "Znajdźcie sobie dziurę w dup**, a potem szukajcie" icon_green.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-08-2011 20:50

Dzisiaj Pani Dorota Rojek podając informację o wypadku spowodowanym przez kobietę w ciąży z noga w gipsie:
Wypadek spowodowała kobieta z nogą w ciąży... Boże co ja gadam kobieta w ciąży z nogą w gipsie
wkręcam się
dzisiaj, 05:53

fidic training often focuses on contract clauses and procedural requirements, yet contract interpretation under project pressure may be equally significant. some construction management publications briefly reference this issue, though examples comparing identical clauses across different projects appear limited. subtle differences in interpretation could affect outcomes more than expected.
Udostępnij ten temat