ŚwiętaŚwiętaŚwiętaŚwięta
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-11-2012 19:05

Logiki w tym nie widać, ale tradycja zachowana icon_wink.
rozkręcam się
23-11-2012 23:04

No tradycja nie zachowana .

Kevina Sam w Domu nie ma , po raz pierwszy. Kevin w NY jest to prawda 6 i 25 , i tego kompletnie nie rozumiem ale ok.

Ogólnie ramówka na Święta bardzo słaba. W Wigilię znowu Święta Last Minute - fajna komedia nie powiem ale oczekiwałem czegoś nowego. W porze topowej czyli 20-22 dają bajkę epokę i potem Ale szopka - no nie powala to na kolana ...

Czyli co , pierwsze święta bez Kevina chyba można powiedzieć . Gdyby jeszcze 6 dali Samego w domu a 25 w NY to byłoby logiczne a tak ...

A widział ktoś ramówkę konkurencji czyli tvn ? Jestem cholernie ciekaw czy nie wyskoczą z Listem do M na który wywalili trochę hajsu. Jak ktoś ma link do ich ramówki to bym poprosił.
Edytowane przez Polas87 dnia 23-11-2012 23:16
Awatar
rozkręcam się
24-11-2012 13:42

Staszek napisał(a):

MN napisał(a):

Bo się zastanawiają czy nie dać Kevina drugi raz icon_wink.

I dali drugi raz. Kevin w NY będzie 6 grudnia o 20 i 25 grudnia o 19:30.
Cała uaktualniona ramówka na grudzień z 24, 25 i 26 grudnia jest już na polsatmedia.pl

to fajnie tylko szkoda że Kevin sam w domu tylko jeden razicon_redface
wkręcam się
24-11-2012 14:43

Dlaczego Kevin sam w domu tak wcześnie? Dziś w sobotę? Co za żenada... Myślałem, że po wigilii o 19.30 oglądnę i pośmieję się, a tu plany szlag trafił... jakaś Epoka Lodowcowa w wigilię, ehh, co za dno, chociaż tyle, że Kevin sam w NY w drugi dzień świąt, bo jakby dali go wcześniej, np. w 6 grudnia, ty chyba bym się zabił...
rozkręcam się
18-11-2013 21:53

No to czas na Święta 2013 ...

Proszę Admina to dodania do nazwy tematu rok 2013. Tradycyjnie co roku, piszę w tym samym temacie . Tak przy okazji, dzięki temu zauważam jak szybko leci rok.

Aby tradycji stało się zadość , również i w tym roku Proszę was o ramówkę na Święta w Polsacie. Czy Kevin znowu zagości w naszych domach ?

Czy ktoś już zna ramówkę , lub wie gdzie można ją pobrać ??
rozkręcam się
03-12-2013 22:25

Nie znam jeszcze ramówki konkurencji Polsatu, ale Polsat w tym roku na święta to już kompletnie chyba stracił koncepcję ...

Kevin sam w domu puszczony pod koniec listopada, Sam w NY puszczony 1 grudnia i 25 grudnia znowu Kevin sam W Domu .

Natomiast z filmu Święta Last Minute Polsat próbuje chyba zrobić nową tradycję świąteczną ... Nie wiem który to już rok z rzędu w Święta leci ten film. W jednym roku w wigilię, w drugim w któryś dzień świąt ... W tym roku znowu ten film w wigilię.

To tyle, nic ciekawego raczej nie ma w te święta , ciekawe co pokaże konkurencja ...
wkręcam się
22-07-2014 10:53

Ciekawe jak będzie w te święta :) Bo jak widać zainteresowanie popularnym Kevinem jest ogromne a w sieci ciągle krążą jakieś artykuły / informacje o aktorach grających główne role ;) Swoją drogą polecam zobaczyć jak wyglądają dzisiaj: http://cafejka.co...isiaj.html . Niektórzy nic się nie zmienili ;)
rozkręcam się
15-11-2014 00:12

No i mamy ... Święta 2014 icon_smile

Ostatnio czytałem sobie wpisy z poprzednich lat i człowiek sobie uzmysławia jak szybko leci czas . Jak co roku około tego terminu piszę tutaj o ramówkę na Święta . Co roku mniej więcej 17-19 Listopada ramówka już była gotowa. Może ktoś już widział i ma linka do tegorocznej ramówki ?

Czyżby znowu Kevin i co gorsza któraś z opcji Święta Last Minute lub Walka sąsiadów na oświetlenie domu ??
Udostępnij ten temat