Który kanał tematyczny Polsatu jest najlepszy ?Który kanał tematyczny Polsatu jest najlepszy ?Który kanał tematyczny Polsatu jest najlepszy ?Który kanał tematyczny Polsatu jest najlepszy ?

Który kanał tematyczny Polsatu jest najlepszy ?

Który kanał tematyczny Polsatu jest najlepszy ?
Polsat 2
5%
Polsat News
42%
Polsat Play
5%
Polsat Cafe
3%
Polsat Sport
26%
Polsat Sport Extra
5%
Polsat Futbol
5%
TV Biznes
0%
Polsat JimJam
3%
Polsat Film
5%
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-07-2010 17:10

Zapraszam do głosowania i komentowania !
Edytowane przez Krzysiek dnia 26-07-2010 17:51
bywam tu czasem
26-07-2010 17:16

Wg mnie najlepszy jest Polsat News. Ładne studio i prezenterki (pogodynki też). Interesujące rozmowy i programy z ciekawymi goścmi. Obiektywizm w każdej sprawie. Mam nadzieję, że za 3-5 lat będziemiał oglądalnośc na poziomie konkurencji, bo merytorycznie juz sa numerem jeden!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-07-2010 17:19

Za wszystkie przedszkolaki, które niestety nie odwiedzają tej strony, oddam głos na Polsat Jim Jam icon_wink. Dla przedszkolaków to idealna rozrywka i trochę nauki (angielskich piosenek) icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
26-07-2010 19:03

Moim zdaniem najlepszym kanałem tematycznym Polsatu jest 1polnew
Awatar
jestem zawsze
17-10-2010 15:13

Szymek napisał(a):
Wg mnie najlepszy jest Polsat News. Ładne studio i prezenterki (pogodynki też). Interesujące rozmowy i programy z ciekawymi goścmi. Obiektywizm w każdej sprawie. Mam nadzieję, że za 3-5 lat będziemiał oglądalnośc na poziomie konkurencji, bo merytorycznie juz sa numerem jeden!

Z tego samego powodu ja też postawiłem na ten kanał - ogólnie sądzę że ciekawi i mili ludzie pracują w tej stacji.
Gdybym miał wybrać co jest na przeciwnym biegunie to wskazał bym Polsat 2 na który Polsat nie ma pomysłu.
rozkręcam się
17-10-2010 16:38

Pozwólcie że skomentuje wszystkie kanały polsatu icon_smile a więc tak:

Polsat2 - (bez komentarza) Polsat już dawno powinien zrobić swój drugi kanał w któym by puszczał nowości itp. a zrobić porządny kanał polsatowski który będzie nadawany za granicą.

Polsat News - Mistrzostwo. Najlepszy kanał informacyjny pod słońcem icon_smile
Polsat Play - Ma ciekawe propozycje programowe, ale coś w nim brakuje
Polsat Cafe - (to samo co z polsat play)
Polsat Sport , extra , futbol - Dobrzy komentatorzy, wszystko ładnie. Znakomicie i tak dalej
TV Biznes - Moim zdaniem powinna być zmiana nazwy na polsat Biznes. Ogólnie kanał z czasem coraz gorszy
Polsat Jim Jam - Dobry kanał, wychowuje i uczy czegoś dzieci niż te głupawe kreskówki
Polsat Film - Tu bym się wziął nie co za ramówke. Pomysł z kanałem dobry, lecz ramówka nie spełnia moich oczekiwań.

I to tyle. Jednak to jest takie moje skromne zdanie icon_green
wkręcam się
31-10-2010 22:17

Mój głos na Polsat Sport icon_wink . Dzięki niemu Siatkówka i Piłka Ręczna wybiły się mocno w górę icon_wink Polsat News to najlepszy kanał informacyjny
Awatar
jestem zawsze
06-12-2010 14:44

według mnie najlepszy jest 1polnew i na niego głosuję. ps1006 mimo, że ceniony i wartościowy nie zasługuje na miano najlepszego kanału Polsatu, dlatego że często ramówka nie zgadza się z puszczanym programem, jakość niektórych transmisji jest fatalna, do tego za dużo "upchanego" boksu pomiędzy różnymi transmisjami icon_wink
Udostępnij ten temat