artur_d3 napisał(a):
Witam
Dzisiaj przedłużyłem umowę biorąc przy okazji nowy dekoder(umowa kończyła mi sie 19.01.13) na pakiet familijny max hd+ sport+film hd.
Witam
Dzisiaj przedłużyłem umowę biorąc przy okazji nowy dekoder(umowa kończyła mi sie 19.01.13) na pakiet familijny max hd+ sport+film hd.
Nowe pakiety będą na nowym dekoderze, a dotychczasowy stanie się FTA.Dostaniesz nowy dekoder z nową ofertą.Jeśli umowa była w APS,to w ciągu kilku dni nastąpi jej wprowadzenie i od tego momentu będziesz miał swoją ofertę.Profilaktycznie zostaw nowy dekoder włączony na noc na kanale Dla Abonentów.

mix i HBO GO ) - rozmowa była na infolinię i facet powiedział , że mam dostać pocztą , dokument z nowymi warunkami umowy (dodam , że telefonicznie zgodziłem się na nowe warunki) , ale nie dostałem do tej pory tego dokumentu . Co robić w takiej sytuacji ?
z ofertą na internet. Po rozmowie na temat internetu, zaproponowała mi ta pani bym sobie za darmo przez miesiąc przetestował HBO GO które mianowicie włączą mi już po północy. Wychodzi na to że już włączyli, ale gdzie tego szukać? Aha! I powiedziała mi konsultantka że to jest bez umów itd. Teraz wyczytując to co tu piszecie to nie wiem jak się odnieść do swojej osoby, czy włączyli, a jak tak to gdzie i czy umów nie potrzeba...